marcinrednose Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Na chwilę obecną pasuje mi wyłącznie niedziela. STRONA WARSZAWA, MARKI, ZĄBKI ITP. ITD. JEST DO UMAWIANIA SIĘ NA WSPÓLNE WYPADY. STĄD WIELKA PROŚBA, JEŚLI NIE MACIE NIC DO NAPISANIA W TEMACIE TO NIE PISZCIE !!! W regulaminie mamy napisane jasno:31. Użytkownik zgadza się nie publikować na Forum:a. treści obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych, zawierających groźby;c. treści podżegających do kłótni, konfliktów, sporów; 20. Administracja zobowiązuje się do zapewnienia jak najwyższej jakości korzystania z Forum.33. Administracja podejmuje starania mające na celu usuwanie wszelkich omawianych w punkcie IV.31 treści jak najszybciej, jednak zastrzega, że nie jest możliwe przeczytanie każdej wiadomości. Także wielka prośba do Pana Administratora i kolegów PRZESTAŃCIE PISAĆ POSTY NIEZWIĄZANE Z TEMATEM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Mnie niedziela odpowiada. 1. Marcin2. Danon3. Michalski4. Szybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 chłopaki założyłem nam strone na fb :) zorientujcie sie:) http://www.facebook.com/MotocyklowaLatajacaWarszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Wybaczcie chłopcy, ale nie będziecie mi mówić gdzie mogę pisać a gdzie nie, i nie dlatego że jestem modem tylko dlatego że to wolne forum i każdy może pisać gdzie chce, Wy też. A ponieważ oskarżacie mnie o rózne dziwne rzeczy to muszę się ustosunkować. “Internetowi pociskacze“ j*b*a hipokryzja? Ty j*b*esz nieznajomoscia znaczenia pojecia “hipokryzja“. Rozumiem że to do mnie. Sorry ale to nie ja przechwalam się jak ja niby wymiatam na moto a jak ktoś mi rzuci wyzwanie to z podkulonym ogonem wymyślam jakieś wymówki ze strachu. Ta osoba to Danon93. Więc albo wyjaśnij mi o co Ci chodzi albo nie zabieraj głosu. Słuchaj stary , bo nie wiem jak ci na imię okolice sierpnia tor poznań dam Ci znać co i jak z propozycja tak zebyś mogł oczywiście się ze mna zmierzyć ale na litość boska weź załóż temat i pisz tam o tym a nie bedziesz tutaj nap**dalał i mnie uczył... Nie od tego jesteś , a może bedziesz mogł się pouczyć odemnie ... DAM CI ZNAC , JESTES NAJMADRZEJSZY I WIESZ WSZYSTKO NAJLEPIEJ TAK POPELNIŁEM BŁĄD PISZĄC O DOCIE 6 TAK PRZEPRASZAM WSZYSTKICH ZA TO I WSTYD MI :) TAK CHCE SIĘ Z TOBA ZMIERZYĆ I IDZ JUŻ STĄD BO CHCE SIE USTAWIC NA WYPAD A TY WCIAŻ WTRACASZ SWOJE ZDANIE .narazie Nie jestem najmądrzejszy tylko chcę ci pokazać że nie mam w zwyczaju tak jak ty przechwalać się co to ja nie potrafię jeśli nie mogę tego udowodnić. Twierdzisz że jestem tylko mocny w gębie a na razie wychodzi na to że to ty taki jesteś. A teraz jeszcze wyjeżdżasz mi z Poznaniem :). Człowieku, po pierwsze nie masz kasy żeby tam pojechać. Raz byłeś w Częstochowie i od tamtej pory jak ktoś proponuje jakiś wyjazd to zawsze masz jakąś wymówkę. Stać cie tylko na jeżdżenie na cargo i gapienie się na dupy. A po drugie na takim dużym obiekcie moja F3 nie ma szans z twoja K5. Mnie nie interesuje jak odkręcasz na prostej bo to nawet małpa potrafi, tylko jak jeździsz w winklach. Mi wystarczy kilka kilometrów, na przykład trasa 632 do Legionowa. Jeśli faktycznie tak ogarniasz jazdę jak twierdzisz to nie będziesz miał problemu żeby zostawić mnie daleko z tyłu, prawda? No ale pewnie nie będiesz miał czasu ;). Eh, te dzieci neostrady... Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Danon nie zmuszaj mnie do zalozenia profilu na fb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 haha Marcino to zróbmy tak ze tam będę pisał to co i tutaj:) nie przejmuj sie chce po prostu żeby nasza ekipa nabrała rozmachu a może przez to coś sie uda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Panowie nie potrzebujecie swiadkow swoich potyczek. Jak macie ochote umowcie się prosze na priv.Jeśli potrzebujecie widowni zalozcie nowy temat i tam kazdy zainteresowany bedzie mogl poczytac wasze slowne potyczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Limo kolego ja już nie mam siły , na wyklucanie sie kto jest lepszy kto gorszy nie będe sie ustosunkowywal do twojej wypowiedzi bo mi sie poprostu nie chce:) szanuje to ze masz swoje zdanie :) ale ja je mam w dupie :) narazie stary i wez se odpusc mowie ci sierpien i mozemy walic na tor Marcin próbuje zaprzestac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Danon93 Zignoruj proszę wypowiedź Limo a Ciebie Limo proszę o nie kontynuowanie wiadomego, wątpliwej jakości wątku osobiście klasyfikuje go jako bezcelowy i bezproduktywny. Pozdro dla Was obydwojga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Spoko, ja już odpuszczam bo szkoda zachodu. W sierpniu na tor, dobre :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Limo, sprawdz sobie co to jest “hipokryzja“ i sam zalapiesz o co mi chodzi. Chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 chłopaki założyłem nam strone na fb :) zorientujcie sie:) http://www.facebook.com/MotocyklowaLatajacaWarszawa Danon93 Osobiście uważam że to fajny pomysł tylko kłopot polega na tym, że ja kompletnie nie wiem o co chodzi z tym facebookiem i jak to się obługuje :-( Więc jak się stykniemy to będziesz musiał mi zrobić szybki coaching :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 haha okej stary nie ma sprawy:) ja byłem po siostre do szkoły puszką niestety klima mi padła i jestem ugotowany xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Marcino, dajmy spokój ja pracuję nad naszym własnym forum , mi już wiszą Ci wyjadacze:) LWG Powiedz mi tylko czy znasz tam jakieś mazurskie miejscówki :) na tą wycieczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Danon, będziesz mógł na nim moderować mechanikę :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi