danon93 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Adam_o2o czy ja mam do Ciebie numer telefonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_o2o Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Adam_o2o czy ja mam do Ciebie numer telefonu?Tutaj sąsiedzie ;)http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/147211-wawa-zabki-zielonka-marki/page__view__findpost__p__1910456 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Super ja sądze , że trzeba będzie coś na dziś zorganizować tak żeby było jak najwięcej osób :) takie spotkanie zapoznawcze bo jeszcze wszyscy się nie znają .Trzeba rozesłać drogą sms'ową:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_o2o Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 No gdyby coś to tak jak pisałem. Jeśli 20, po 20 to się piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahafzr Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) Cześć okazuje się że sprzęgło rozrusznika czyli pewnie będiks na czwartek do naprawy . Chętnie bym się spotkał bo jeszcze się nie znamy może zrobicie spotkanie tym razem bliżej centrum bo nie wiem czy na 20 pod M1 się wyrobię Edytowane 10 Kwietnia 2012 przez yamahafzr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Yamahafzr my poczekamy myśle na Ciebie nie ma problema:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafi87 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Dzisiaj może i ja do was dołączę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Super, ja jeszcze do ludzi podeśle sms'a :) godzina 20:00 Pod Piotrem i Pawłem:) jeżeli ktoś nie będzie mógł na te godzinę a zdeklaruje się że przyjedzie to poczekamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ja chętnie, ale manetka gazu nie wraca a sam raczej z tym sie nie uporam dzis :sad: chyba że Adam złota rączka pomoże :biggrin: w innym wypadku kiepsko latać z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 No niebezpiecznie troszke... Jak dacie rade przyjedzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
listek79 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 to i ja moze wpadne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robercik85 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 ja juz dostałem smsa od danona, szkoda ze nie wcześniej... :) np o 19. Jade zaraz zatankowac potwora i na myjnię żeby się pobłyszczał troche dzis :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid0203 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Hej wszystkim, Jeśli przygarniecie jeszcze jednego zbłąkanego rajdera z pod Warszawy to chętnie się przyłącze. Dzisiaj muszę się trochę pomęczyć z zerwanym gwintem od kolektora, ale w najbliższych dniach chętnie bym wpadł. Będę wdzięczny za info na tel. 507 460 460 Cytuj Pozdrawiam,Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 dawid0203 jasne ::) juz spisuje numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 zbieram sie i bede na 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi