Michalski Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Dziś nie dam rady, ale szykuj się na Radom 30.07 albo 01.08. Dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 chlopaki poczekalibyscie na mnie 10 minut?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HermanCBR600 Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Jestesmy pod kolumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Pisze się ktoś na jutro na Radom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Ja narazie nie mam moto - sprzedany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 za ile poszedł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Sygnet zakladam że plastika bierzesz?Jakies konkrety już masz, albo plan sprecyzowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Ruszamy dziś na Cargo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Ja bym wyskoczyl na jakis lajtowe krotkie latanko tak o 18. Np do Pultuska na kawke czy cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HermanCBR600 Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 To co moze 21 pod kolumna i pomyslimy co dalej ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Ja Pewnie bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 przed 21:00 bede pod zygmuntem, jak ktoś się jeszcze zjawi to napewno coś wymyślimy :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 (edytowane) Sygnet zakladam że plastika bierzesz?Jakies konkrety już masz, albo plan sprecyzowany?Plan był i jest nawet konkretny moto od kumpla ale wszystko sie sp..., narazie sie wstrzymuje z jakim kolwiek zakupem do końca sierpnia. Edytowane 22 Lipca 2012 przez Sygnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chesss Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Apropo zakrętów za Radzyminem to słyszałem ostanio że koleszka stracił tam dowód bo komuś przeszkadzało że tam jeździł i zadzwonił po policje.Trzeba tam uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Apropo zakrętów za Radzyminem to słyszałem ostanio że koleszka stracił tam dowód bo komuś przeszkadzało że tam jeździł i zadzwonił po policje.Trzeba tam uważaćZa samą jazde dowodu nie zabierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi