Małgorzata Gutt Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 No to super, a jak Czarka ręka. Czy może na Twoich plecach przyleci :-) PS Ogarnijcie jeszcze Rafała ze sobą. Nie no jako plecak jego nie da się tak przekonać łatwo, nie lubi dlatego będzie próbował na swoim moto jeździć :icon_razz: Już jest lepiej, ale boli go nadal, rękawiczkę wątpię że założy... Zobaczymy jak się kawałek przejedzie jak będzie mu się jeździło... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Nie wyobrażam sobie sytuacji aby wszyscy na raz latali i mijali się z naprzeciwka, to zbyt niebezpieczne. Myślę że dobrym pomysłem będzie latać w sesjach grupowych max po 4-5 maszyn jedna za drugą w odstępach co jeden zakręt, perwszy dolatuje do końca robi zawijkę i czeka na ostatniego i tak w koło. Stan na 15:28 :-) 1- Szybki2- Marcinrednose3- Herman4-TybuR5-Sebastiannn6-Luksar7-Natraps8-Ogonnek9-Mileś10-Kasia11-Tiarella12-Kodzak8713-Tylik14-Gosia15-Czarek15-Rafał (do potwierdzenia)16- 1 Kumpel Tybura17- 2 Kumpel Tybura18- 3 Kumpel Tybura19-.......itd. Oj sporo Nas będzie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 (edytowane) O fuck tylu to się nie doliczyłem :biggrin:Dobrze że będę pod Radzyminem wcześniej to pojeżdże. Ale jak taką ekipą ruszymy w miasto ... :):):) Edytowane 5 Lipca 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiarella Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Pytanie do tych co byli w Radzyminie - czy tam są dobre miejsca że by się ustawiić z aparatem i fajne foty porobić? Mogłabym zabrać sprzęt, ale na darmo nie chce mi się paru kg wozić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Na najlepszym zakręcie (tym długim) chyba ciężko - nie jestem pewien.Na wszystkich pozostałych bezproblemowo się ustawisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Jak coś to na Cargo czy na Starówce też można foty porobić więc aparat zawsze się przyda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiarella Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 To biorę. Tylko jak sie dociąże, to będę jeszcze wolniejsza :wink: , a moto i tak mam najsłabsze z was wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Q Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 To biorę. Tylko jak sie dociąże, to będę jeszcze wolniejsza :wink: , a moto i tak mam najsłabsze z was wszystkich. "... nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika ... " ;) Cytuj "Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie ... ""...If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on, as if nothing really matters. ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mileś Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Szkoda że nie dojechałem dziś do was, ale miałem głupią wpadkę. Ułamałem kluczyk zamykając wlew paliwa do motocykla. Musiałem zostawić moto, wracać przez całą Warszawę do domu po zapasowy i z powrotem na stację. Dopiero wróciłem do domu. Cały wieczór do dupy. Jutro zajmę się wydobywaniem pozostałości kluczyka z zamka.Będe do was zaglądał. Jak będziecie gdzieś jechać to na pewno się odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Witam Wszystkich. Wczoraj naliczyłem Nas 23 maszyny :-) ta liczba robi wrażenie!!! Dzięki Wszystkim za przejażdżkę. PS. Herman - Twój pomysł z fb okazał się strzałem w "10" prawdę mówiąc dzięki Twojej akcji mogliśmy spędzić wieczór w tak licznym gronie. Dobra robota!!! Jeszcze raz dzięki :-) I to nie wszyscy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis f4 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Witam, Pewnie gdyby nie info na fb od Hermana nie trafił bym na Wasze forum i nie było by okazji polatać z Wami. Dzięki wielkie i do następnego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgorzata Gutt Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Na facebooku na stronie la play są już zdjęcia ;) ;) Dzięki też wszystkim za latanko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Przybyszewska-Malec Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Na facebooku na stronie la play są już zdjęcia ;) http://www.facebook....&type=3 ;) Dzięki też wszystkim za latanko ;) Foty naprawdę nice :) fotogeniczna ekipa więc nie mogło być inaczej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 (edytowane) Dzięki wszystkim za latanie ;)foty wyszły konkretne ;) Edytowane 6 Lipca 2012 przez TybuR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Ja to się jeszcze nigdy nie zagotowalem tak jak wczoraj na winklach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi