HermanCBR600 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Czy 19.30 PiP jest aktualne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Herman, nie zauważyłem Twojego sms, ale tak jak pisałem wcześniej-ja dzisiaj odpadam, dlatego wczoraj jeździłem,będe miał czas dopiero w niedzielę. Zapisz numer do Szybkiego (gdzieś kilka postów wcześniej podawał) bo on to dzisiaj połapał i z nim się trzeba kontaktować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Jak tam nasza ekipa? Przetrwaliscie radom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Jeszcze jesteśmy, melduję posłusznie że oponka zamknięta a do przytarcia setami zabrakło 1cm :-) Info z relacji Rafała który leciał za mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 No chłopaki , mam nadzieje ze daliście rade naprawić sprzęt Marcina :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 No chłopaki , mam nadzieje ze daliście rade naprawić sprzęt Marcina :(Którego Marcina? I co się stało ze sprzętem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Którego Marcina? I co się stało ze sprzętem? To nie mój. Co do reszty to pogadamy jak się spotkamy, bo tak nie wypada publicznie. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Ktoś chętny dzisiaj na jakąś małą rundkę? Ustawić się gdzieś - park fontann,starówka etc? Jeszcze dzisiaj mam wolny wieczór więc jak coś to tel: 505 656 799.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 To nie mój. Co do reszty to pogadamy jak się spotkamy, bo tak nie wypada publicznie. Wypad na tor się nie udał? (nie chcę być złośliwy, po prostu pytam) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Nie czytałeś co napisał przed chwilą Szybki? Co do reszty to pogadamy jak się spotkamy, bo tak nie wypada publicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 (edytowane) Zycze szybkiego powrotu do jazdy koledze od Bandita.No offence. Edytowane 29 Czerwca 2012 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Wypad na tor się nie udał? (nie chcę być złośliwy, po prostu pytam) Wypad w pełni udany, na pewno będziemy częściej wpadać, a przygody zdarzają się nawet najlepszym :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Nie czytałeś co napisał przed chwilą Szybki? Pytałem się Szybkiego jakbyś nie zauważył. Ale już wszystko wiem. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Pytałem się Szybkiego jakbyś nie zauważył. Nie zauważyłem,tak jak Ty tego co On napisał..albo nie zrozumiałeś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 To jak nie chcecie żeby całe forum wiedziało to może załóżcie sobie własne ;) (nie żebym wyganiał, tak mi tylko przyszło do głowy, jak dla mnie to możecie sobie tu spamować do woli) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi