marcinrednose Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 W piątek będę w robocie więc z Radomia nici.Tak się zastanawiam, czy jest sens jechać na tor, czy lepiej pierw zrobic kilka lekcji doszkalających? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Na Cargo stoi teraz władza z suszarka... Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Moim zdaniem fajnie jest odwiedzić tor nawet żeby zobaczyć jak to jest:) wiem z wyścigów motocrossowych ze adrenalina skacze dużo wyżej :) warto sie do tego przyzwyczaić albo choć to poczuć:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 też tak zrobiłem, polecam. Można się pozytywnie nakręcić. W dodatku droga do Radomia jest krótka i przyjemna.Wpadajcie w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 (edytowane) Jedzieta do tego Radomia w piątek? Panie i Panowie :) Miałem nie jechać bo ostatni dzień miesiąca i w pracy trzeba pilnować planów sprzedażowych i pracowników ale kilka mln zrobionych wiec stwierdziłem że jadę. Ja i Paweł moi kumpel ustawiamy się w Piątek 8:00 w Jankach przy MC Donalds i stamtąd lecimy do Radomia na 9:00 na TOR.Szybki nie dygaj ja też za specjalnie wielkich umiejetności nie posiadam, wieksze w puszczce :) ale wole uczyć się na Torze nić na winklach na mieście które mogą byc w różnym stanie piach itd jak się wyłożę to przynajmniej nie zaliczę drzewa czy innego auta z naprzeciwka tylko bandę z opon. Wielkich prędkości tam sie nie da rozwinąć a ćwiczy się składanie w zakrętach.Pokora we mnie nastała od ostatniego czasu kiedy lecieliśmy na Cargo i zamykałem oczy i biłem się z myślami czy mnie zdejmnie auto z naprzeciwka gdy wyprzedałem... na puszki nie ma rady. Jeśli ktos jest chętny to zapraszam do przyłączenia się. START Piątek 8:00 Janki Mc.Donald. Marcin Edytowane 27 Czerwca 2012 przez Sygnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Q Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 jedzie ktos jutro moze na szkolenie do ułezy ?? bo z tego co pamieta to ktos mial jechac :) Cytuj "Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie ... ""...If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on, as if nothing really matters. ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 miał jechać Marcinrednose ale z tego co pisał to nie da rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Panie i Panowie :) Miałem nie jechać bo ostatni dzień miesiąca i w pracy trzeba pilnować planów sprzedażowych i pracowników ale kilka mln zrobionych wiec stwierdziłem że jadę. Ja i Paweł moi kumpel ustawiamy się w Piątek 8:00 w Jankach przy MC Donalds i stamtąd lecimy do Radomia na 9:00 na TOR.Szybki nie dygaj ja też za specjalnie wielkich umiejetności nie posiadam, wieksze w puszczce :) ale wole uczyć się na Torze nić na winklach na mieście które mogą byc w różnym stanie piach itd jak się wyłożę to przynajmniej nie zaliczę drzewa czy innego auta z naprzeciwka tylko bandę z opon. Wielkich prędkości tam sie nie da rozwinąć a ćwiczy się składanie w zakrętach.Pokora we mnie nastała od ostatniego czasu kiedy lecieliśmy na Cargo i zamykałem oczy i biłem się z myślami czy mnie zdejmnie auto z naprzeciwka gdy wyprzedałem... na puszki nie ma rady. Jeśli ktos jest chętny to zapraszam do przyłączenia się. START Piątek 8:00 Janki Mc.Donald. Marcin No dobra przekonałeś mnie :-) Lecę z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Panowie koniecznie jakieś zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 (edytowane) No dobra przekonałeś mnie :-) Lecę z Wami. No to super, z rana napewno nie bedzie dużo osób wiec bedziemy mogli potrenować jako ci nowicjusze, po południu to pewnie sie się tłoczniej zacznie robić na II sesje. Edytowane 28 Czerwca 2012 przez Sygnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Dobrze wam. Ja niestety w robocie - jak zawsze :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Witam Wszystkich Plan na dzisiejszy wieczór jest następujący: Start godzina 19:30 z pod Piotra i Pawła na przeciwko IKEA na terenie M1 Marki 1- Rundka ul. Legionową od Marek do Legionowa (dla nie wtajemniczonych, równiutki asfalt i fajne winkle) 2- Dojazd nad Zegrze tam krótka przerwa na pogaduchy i małego dymka 3- Z Zegrza lecimy przez Legionowo, Modlińską + nowy most, wisłostrada, toruńska, żwirki - Cel CARGO 4 - Na Cargo mała przerwa, popatrzymy co się dzieje, dymek + zebranie większej ekipy. 5- Z Cargo na Starówkę 6- Ze Starówki na kolacje proponuje Kebab 7- Po kolacji Home. Aby runda doszła do skutku, warunek minimum 3 maszyny! Chętni dopisywać się: 1- Szybki 81 2-............... 3-............... 4-............ itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 (edytowane) Witam Wszystkich Plan na dzisiejszy wieczór jest następujący: Start godzina 19:30 z pod Piotra i Pawła na przeciwko IKEA na terenie M1 Marki 1- Rundka ul. Legionową od Marek do Legionowa (dla nie wtajemniczonych, równiutki asfalt i fajne winkle)2- Dojazd nad Zegrze tam krótka przerwa na pogaduchy i małego dymka 3- Z Zegrza lecimy przez Legionowo, Modlińską + nowy most, wisłostrada, toruńska, żwirki - Cel CARGO4 - Na Cargo mała przerwa, popatrzymy co się dzieje, dymek + zebranie większej ekipy.5- Z Cargo na Starówkę6- Ze Starówki na kolacje proponuje Kebab7- Po kolacji Home. Aby runda doszła do skutku, warunek minimum 3 maszyny! Chętni dopisywać się: 1- Szybki 812-...............3-...............4-............itd. Opisałeś szczegółowo moją wczorajszą trasę no po za tym dymkiem :biggrin: Edytowane 28 Czerwca 2012 przez LupoRF Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 (edytowane) Ja ruszam ok.18.30 na winkle pod Radzymin, ktoś chętny? Od 18 będzie Seba Edytowane 28 Czerwca 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Ja pewnie 18 10 już tam będę z Rafałem.Jak coś dolec do nas Marcin ;) Panowie macie pozdrowienia od Czarka z Mielna w sobote wraca do nas :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi