danon93 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Powiedziałem kiedy możemy jechać na tor ... tylko kup lepsza motorynke , bo może ci kopniak odpaść:) nazywasz mnie mistrzem prostej a nie widziałeś mnie w akcji:) bedziesz wąchał moje spaliny w sierpniu a po pierwszym dublu spierdolisz z toru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Czy ty jesteś normalny? Czego nie rozumiesz? Jeszcze raz tylko wolniej i załapiesz. Ślepy jesteś, to ja napisałem gangsta :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 No nie kasujcie moich postów. Piszę z koma więc nie widzę całej stronki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 to kto jutro na cargo??:) kasują ci posty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 To namów Danona :) Tylko proszę załatw mi jakichś ochroniarzy bo będzie mnie bił :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 to kto jutro na cargo?? :) kasują ci posty?? No w sumie to mieli rację. Brzydko się odzywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Powiedziałem sierpien możemy jechac na dowolny TOR wybrany przez was tak aby nie było zbyt duzo prostych bo przecież jestem w nich mistrzem:) a sierpien dlatego ze musze na to zarobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Powiedziałem sierpien możemy jechac na dowolny TOR wybrany przez was tak aby nie było zbyt duzo prostych bo przecież jestem w nich mistrzem:) a sierpien dlatego ze musze na to zarobic Tak z ciekawości - skąd Twoja pewność niebywałych umiejętności jazdy motocyklem? Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Nie nie mam:) jeszcze nie pracuje a w tym momencie zostały mi jeszcze dwie matury:) a tak pozatym musze kupić opony i napęd bo moje są na wykończeniu Mimo tego że jestem najmlodszy z was chyba to troche czasu latam:) motocross to dobra szkoła jazdy , nie wiem czy wygram ale to wzieło się z tąd ze nie dam sobą pomiatac... Michalski oby nie zaczynali:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 fajne forum się zrobiło, przynajmniej coś się dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Dobra, posprzątane. Ogarnąć się. Wracam do tematu wyjazdu. Wszystkim pasuje moja propozycja czy macie jakieś uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 (edytowane) M Edytowane 23 Maja 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Zgadzam się. Nikt tu nie był święty łącznie z Tobą. Nie przeszkadzaj nam w zabawie w takim razie. Szerokości. Dobra, koniec. Co z wyjazdem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 W koncu cos madrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 A teraz całkowicie poważnie.Temat został przeze mnie wyczyszczony z ostatnich wpisów, także moich. Albowiem łamały regulamin.Było przez chwilę śmiesznie, ale przez chwilę.Temat otwieram i bawcie się sami na własnym podwórku.Pozdrawiam i przypominam o profilach. Dzięki Yuby za rozsądną decyzję. Panowie, Panowie. To ja dziś podałem namiary na Nasze forum kumpeli która też co by mogła na bieżąco śledzić tematy i ewentualnie latać z Nami motocyklistami no i Bóg mi światkiem, że taraz trochę mi wstyd że ją tu skierowałem, bo jak zobaczy cały ten bałagan którego do niedawna tu nie było fakt część wykasowana ale pozostały resztki nie powiązane z niczym i nie trzymające się kupy. Hmm. poziom podstawówki pierwsze wystrzały testosteronu do krwioobiegu i rozmowa o tym kto ma lepsze zabawki, kto szybciej lata na BMXie i kto ma lepszego wójka który zna karate. Wstyd Panowie, naprawdę wstyd ale mam nadzieję że sytuacja się nie powtórzy PS Yuby może wyczyść wszystko od sławnego Dot5 czy6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi