Banan_007 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Cześć! Dawno się nie udzielałem, zająłem się zarabianiem pieniędzy, ale przyszedł czas żeby coś kupić. Chciałem bandita, potem horneta, jeszcze później uparłem się na thundercata, ale nie chcę po jakimś czasie remontować skrzyni, chociaż właśnie kot jest moim najlepszym kandydatem, ale nie ważne. Postanowiłem, że kupię sobie cbr'e f3, tak więc może ktoś z okolic Mazowsza, chociaż nie koniecznie, ma taką na opchnięcie? Chodzi o to, motocykl nie musi być w stanie IDEALNYM (wiadomo że po tylu latach nie będzie), spoko jeśli będzie po małym szlifie, może nawet nie mieć owiewek przy silniku, ale silnik ma być w stanie BDB jak na swoje lata i przede wszystkim nie może zostawiać 2 śladów za sobą. Nie szukam materiału na stunta z zębatką 66 z tyłu. Szukam taniego, a jednocześnie dobrego motocykla którym trochę pośmigam! Porównanie godne jabola, ale nie chcę dostać po nim sraczki :icon_mrgreen: Reasumując, tanio kupie cbr'e f3 bądź f4 w dobrym stanie. Tylko żeby się nie rozpadła w drodze, bo się wrócę i pokażę thunderbuta :icon_twisted: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 (edytowane) A może chciałbyś moją CBR 900 http://allegro.pl/show_item.php?item=1819249665 Cena podana na allegro jest oficjalna dla ogółu, ale na forum fireblade.pl ogłosiłem że sprzedam za 7600zł i tak już dla forumowiczów zostawię PS: Nie jest to CBR z mojego avatara ;) Ta która sprzedaję jest moją drugą 900ką w zacnym stanie, silnikowo również. Jeżeli byłbyś zainteresowany to z chęcią wszystko opowiem co wiem. Edytowane 14 Września 2011 przez the-one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANANvanDYK Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Może PC23? Cytuj 7,352 osób lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Nie dalej jak przedwczoraj pomagalem kumplowi kupowac F3 z Warszawy. Poobijana ale technicznie bez zarzutu. Kupiona za 5 kafli. Jest jeszcze jedna na allegro w tej cenie, niedaleko Warszawy. Moze warto sie przejechac. Ale od razu mowie ze nie znam sprzedajacego i to nie jest reklama jego sprzeta. http://moto.allegro.pl/honda-cbr-600-f3-i1812628542.html Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi