maarp Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 No i co??Pochwalicie się gdzieście dojechali??Ja śmignąłem również w tę samą sobotę co Wy. Zaliczyłem Transfogarską, ostrą przeprawę przez trasę nr 7 w Bułgarii oraz piękny pobyt w Istanbule. Potem Grecja, Macedonia, Serbia.Byłem sam. :-) Cytuj http://www.dwagary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 maarp bułą byłeś ? Jakieś fotki zapodajcie bo nie ma co robić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 (edytowane) Moja relacja z Wyprawyhttp://www.grupa-poludnie.info/phpBB3/viewtopic.php?f=97&t=15738&start=15 a tutaj trailer; Edytowane 4 Października 2011 przez Mars"s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
braszek Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Hej, W zeszłym tygodniu wróciłem z Rumunii. Było super!!!Zaliczyliśmy transfogarską i transalpinę. Byłem również nad morzem czarnym. Postaram się wrzucić niedługo na forum dokładniejszą relację. A tutaj na szybko zmontowałem krótki filmik z wyprawy: Ogólnie to jechalismy w 2 motory -> VTX 1300 i VFR. Ja zaliczyłem glebe VTXem na transalpinie. Jechalismy z Sibiu do Sugag. Według miejscowych miał byc tam asfalt, okazało się ze był piach i serpentyny. Na jednym z nich zanurkowałem w piachu no i sie połozyłem. Na szczescie miejscowi pomogli mi podnieść maszyne i jechalismy dalej.Kolega na VFR połozył sie na sfalcie podczas parkowania (zabrakło nogi). No i złamał klamke od sprzegla w połowie. Na szczescie dało się dalej z tym jezdzic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Moja radosna twórczość filmowa.Po przeszło 12 godzinach pracy powstał film z wypadu do Rumunii.Jak się spodoba to machnę drugą część. PS.Warto oglądnąć z dźwiękiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 No to czekam na drugą część :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Moja radosna twórczość część II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi