-lisio- Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 jedzie ktoś z okolic Otwocka, ty kolego lecisz bo jak coś to bym się załapał do ciebie jak bym mógł pozdrawiam Dopiero teraz przeczytałem. Niestety jeszcze się kuruję. Pewnie dopiero we wtorek rozpocznę sezon w samotności :) Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Heja, też znam kilka przyjemnych trasek wkoło komina, Konstancin i okolice, Zalesie, mam ulubioną miejscówkę - grobla nad Wisłą za Gassami, tylko niech wreszcie przyjdzie ta wiosna!... :icon_rolleyes: :crossy: :crossy: :crossy: Ja się piszę, moje okolice, bardzo mi pasuje z prędkością około 90-110 km/h. Dajcie znać jak będziecie coś planować.W ostatni weekend przegoniłem moto po zimie na Radom i z powrotem więc juz gotowe jest na sezon :DPozdrawiam P.S. Leci ktoś do Częstochowy w niedzielę, tj. 21.04 ? Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez Piero8 Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banaś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Ogarnę sprzęta i po majówce też bym coś chetnie zadziałał. Nawet te kilka km zrobić w towarzystwie to zawsze raźniej niz samemu.Szacuneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) Na tą sobotę 27.04 jest planowana motocyklowa Msza przy kościele w Starej Iwicznej. Strawa duchowa i cielesna na dobry początek sezonu :). Siem wstępnie wybieram od rana i mam nadzieję, że będzie słonecznie... Ktoś jeszcze? :dry: Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez MYCHA75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Za blisko ....Ja to raczej Baniocha ( na ogladanie motocykla dla kumpla ) potem Góra Kalwaria i dalej przez most do Garwolina. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedo Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Ja postaram się być choć zapowiadają deszcz... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Na tą sobotę 27.04 jest planowana motocyklowa Msza przy kościele w Starej Iwicznej. Strawa duchowa i cielesna na dobry początek sezonu :). Siem wstępnie wybieram od rana i mam nadzieję, że będzie słonecznie... Ktoś jeszcze? :dry: Mycha, ja odpadam w ten weekend z moto... Może jest ktoś chętny na wypad do Kazimierza np. 29.04 lub 30.04 lub 01.05? Będą dwa VTX1300c Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 A tak jakos 3,4,5 ? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceo Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Piero, daj znać kiedy wypad do Kazimierza. Może bym dołączył 29 lub 30 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 2,3,4 maja ma byc kiepska pogoda, 5.05 mnie nie ma w krajuCeo dam znac na priv co do szczegolow... Bedzie milo jak pojedziemy wieksza grupa bo jak wiadomo w "kupie" sila :-) Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Może jest ktoś chętny na wypad do Kazimierza np. 29.04 lub 30.04 lub 01.05? Będą dwa VTX1300c Hej :) nie miałem okazji jeszcze z nikim polatać z tego forum ale z chęcią bym to zmienił :) Oczywiście jeśli otwarci jesteście na nowych i nieznanych:)Jesli jechalibyście 29tego to z chęcią bym się podczepił i wybrał z Wami. Moto mam trochę inne niż Wasze VTX-y ale myślę że to nie jest problem :)Daj znać jak się coś bardziej wyklaruje odnośnie terminu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariooo Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ja też bym pojechał ale niestety pracuje. A tak po za tematem czy ktoś wie gdzie można w okolicach Piaseczna - Warszawy sprzedać motor w jakimś komisie za sensowną cenę , chętnie bym zmienił na większy (suzuki intruder m800) ale zainteresowanie moim jakieś marne. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Myślę, że można polecieć do Kazimierza Dolnego jak poniżej: http://maps.google.p...&via=2&t=m&z=11 http://goo.gl/maps/JLSY5 Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez Piero8 Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 A kiedy lecicie? 29 czy 30-ty . Na 29-go to jest szansa , że się wybiorę bo 30-go muszę być na miejscu w Wawie Sprawdzalem pogode. 29 i 30 ma padać. Może przenieść wyjazd na niedziele 28 jeśli jest taka możliwość . Będzie może pewniejsze małe ale zaw2sze słońce :) Moja mala sugestia do planu przejazdu. Może warto zastanowić się i zachaczyc po drodze o Janowiec i potem promem na druga strone do Kazimierza. Zawsze jakas atrakcja. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) A tak po za tematem czy ktoś wie gdzie można w okolicach Piaseczna - Warszawy sprzedać motor w jakimś komisie za sensowną cenę , chętnie bym zmienił na większy (suzuki intruder m800) ale zainteresowanie moim jakieś marne. :banghead: A Suzuki w Piasecznie nie chce wziac od Ciebie ?I M800 za maly jest ??? Sprawdzalem pogode. 29 i 30 ma padać. Kazda prognoza mowi co innego ....Masakra jakas :banghead: Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi