technotop Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 ok, niedziela :) wrocimy do zmierzchu? mam zepsuta regulacje lampy - w nocy nic nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 ok, niedziela :) wrocimy do zmierzchu? mam zepsuta regulacje lampy - w nocy nic nie widze Plan zakłada ok 4 godz. samej jazdy i 3-4 godz. na zwiedzanie, więc powinniśmy wrócić do Wawy w granicach 18:00 - a zatem będzie jeszcze widno :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 23 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 (edytowane) A w sobotę nikt nie jeździ? :wink: PS. Ja planuję na jutro przejażdżkę od ok. południa, wyruszam z Wawa Powsin, prędkość ok 80-100/h, powrót max przed 18-tą, póki co bez planu, byle naprzód, ktoś chętny? Jakby co to tel/sms do mnie w profilu :) Edytowane 23 Września 2011 przez MYCHA75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_k Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Hej, ja wraz z żoną się piszemy. Jak nic nam nie wypadnie, to stawimy się na dwa motocykle :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba07 Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Możliwe że dogonimy was w Czersku (jedziemy na 3 moto z plecaczkami) więc prędkości "patrolowe" z tym że wyjedziemy trochę później z Piaseczna z pod "fontann" i lecimy przez Konstancin...a jak się nie zobaczymy to i tak Czersk w tą niedziele zostanie "najechany" przez kilka MOTO... Miłej i bezpiecznej wycieczki!! :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Hej! Nie wiem, czy to Was widziałem, ale przez 10 km jechałem na końcu grupy około 10 motocykli, która skręciła do Czerska, koło godziny 10:30-11:00. Jeżeli tak, serdecznie pozdrawiam - mam nadzieję, że następnym razem nawinę z Wami całą trasę :) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Możliwe że dogonimy was w Czersku (jedziemy na 3 moto z plecaczkami) więc prędkości "patrolowe" z tym że wyjedziemy trochę później z Piaseczna z pod "fontann" i lecimy przez Konstancin...a jak się nie zobaczymy to i tak Czersk w tą niedziele zostanie "najechany" przez kilka MOTO...Miłej i bezpiecznej wycieczki!! :lalag: Dzięki, niestety chyba się rozminęliśmy, ale może nastepnym razem :crossy: Na szczęście cały przejazd odbył się bez problemów ... Hej!Nie wiem, czy to Was widziałem, ale przez 10 km jechałem na końcu grupy około 10 motocykli, która skręciła do Czerska, koło godziny 10:30-11:00. Jeżeli tak, serdecznie pozdrawiam - mam nadzieję, że następnym razem nawinę z Wami całą trasę :) Bardzo prawdopodobne, mniej więcej w tym czasie najechaliśmy Czersk - zapraszam nastepnym razem :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 I jak tam się udała wycieczka niedzielna? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
technotop Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 bardzo dobrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba07 Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Gandalf:niestety chyba się rozminęliśmy, ale może nastepnym razem :crossy: Na szczęście cały przejazd odbył się bez problemów .. My wyjechaliśmy z piaseczna dopiero ok 11:50 i polecieliśmy przez konstancin, a w związku z remontem drogi "konstancin-góra kalwaria były lekkie objazdy, ale całkiem na (+) plus, droga przy wale obok wisły bardzo urocza.. nie było szans na spotkanie z wami! ale w czersku posiedzieliśmy trochę... było miło, piękna "jesienna" pogoda! Może do następnego :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 5 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Up!Jakby w weekend była znośna pogoda, ktoś chętny na spokojną wycieczkę po okolicy? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green_pea Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Ja bym była chętna w niedzielę, gdzieś tak do 15.Ale niestety pogoda na razie zapowiada się 'nie'znośna :unsure: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Pogoda nie rozpieściła, ja musiałem odpuścić, może następny weekend będzie lepszy :mellow:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Pogoda nie rozpieściła, ja musiałem odpuścić, może następny weekend będzie lepszy :mellow:.Oj tam, oj tam. Dopiero po zmierzchu zrobiło się chłodno, w dzień było akurat :) Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Całkiem piękną jesień mamy ostatnio :). Jakby jutro lub pojutrze (weekend) było tak ładnie jak dziś, to przejażdżka murowana. Jakby ktoś chętny do pary, proszę o info (maila/sms). Spokojne turlanie po okolicy i powrót zanim się ściemni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi