Paweli Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Mozesz podciagnac linke ile sie da, moze cos da, zeby biegi delikatniej wchodzily, a pozniej spokojnie jezdzic zeby nie dochodzilo do slizgu tarcz, jezeli nie masz jak odrazu wymiebnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 miałem tak samo do dziś :) szybka wymiana tarczy i wszystko super śmiga :) tylko przy dużych obrotach mi ślizgało jak nagle dodałem gazu ale wolę odrazu zrobić i mam spokój... Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Cztery dni bicia piany na temat rozwalonego sprzęgła :icon_biggrin:Czyżby tak trudno było tam zajrzeć?Z opisu wynika,że masz popękane tarcze sprzęgłowe.Ale na początek radzę sprawdzić linkę sprzęgła ponieważ jej uszkodzenie wewnątrz pancerza daje bardzo podobne objawy. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Mały ruch na forum coś więc ludzie piszą żeby pisać :) ale pare dni pogody to zamiast pisać to by pojezdzili coś Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoodent1 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Chłopie jak nie wymienisz sprzęgła na czas to koszty zwiększą się i to bardzo bo przypalisz przeładki tarcz... Cytuj http://www.youtube.com/user/stoodent1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi