the-one Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Sprzedam swojego Fireblade'a http://allegro.pl/honda-cbr-900-i1762107681.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 nowa aukcja http://allegro.pl/honda-cbr-900-i1770187400.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Radzę zmienić avatar, dopiero się ogłaszać :P Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Trzeba być supernaiwnym, żeby sądzić, że kilku czy kilkunastoletnie sportowe sprzęty nigdy w swoim życiu nie trafiły na właściciela, który pałował nimi na gumie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 A co to za różnica czy jeżdżony na kole czy nie, ja jak kupowałem fajere to sprzedający przy mnie jeździł na kole i nie zraziło mnie to bynajmniej do zakupu. Jak w dobrym stanie to tylko brać bo stary fajer to naprawdę fajny sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Super malowanko kiedyś też takim smigałem , miałem w takich samych barwach , niezawodna maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 (edytowane) Motocykl który mam w awatarze to mój stary sc33 w malowaniu czarno srebrnym r.1998 (jak widać), a ten którego sprzedaję kupiłem pod koniec zeszłego sezonu, służył mi do przejażdżek na które już nie mam czasu r.1999. Mam na oku inną pracę ale potrzebuję gotówkę żeby zainwestować na start. Szczerze polecam, motocykl nie poobijany, jeżeli ktoś jest zainteresowany to śmiało pytać, odpowiem na pytania. Motocykl praktycznie stoi w garażu bo nie mieszkam w swoim rodzinnym domu, raz na dwa tygodnie wyciągam i robię małą przejażdżkę żeby przepalić silnik. Nie ma problemu żebym zrobił zdjęcia lub nagrał filmy pokazujące dokładnie jak wygląda motocykl lub jak pracuje silnik. Nie mam nic do ukrycia i nie chcę sprzedać na siłę. Edytowane 19 Sierpnia 2011 przez the-one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi