IntruzKamil Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Witam wszystkich poszukuje do zapłonu elektronicznego do urala tego bebenka z magnesami w środku co sie przkreca do rozrzadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid1981 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 witam.jezeli potrzebujesz elektroniczny zaplon montowany w miejsce aparatu to proponuje zaplon firmy prameti.cena okolo 260 zl ale chodzi na tym igla....ja mam w k 750 i zamiata 110 z koszem.....niedawno zaplon zostal ulepszony w radiator wiec teraz jest lepsza wersja....do tego montujesz cewke na dwa kable z malucha 1.5 ohma 12V (biazet lub zelmot)Podaje maila do Pna od zaplonu [email protected] -Tomasz Pokacki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IntruzKamil Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 no to w ostateczności tak zrobimy ale najpierw poszukam tego środka jezeli sie nieznajdzie to sprubujemy z tym zapłonem. dzieki za podpowiedz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Poczekałbym az zajawiony rzemieślniczą elektroniką Dawid zrobi 5tys km i wtedy bym dopiero zastanawiał sie nad kupnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid1981 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Poczekałbym az zajawiony rzemieślniczą elektroniką Dawid zrobi 5tys km i wtedy bym dopiero zastanawiał sie nad kupnem.z tego co widze na tym forum to tylko umiesz krytykowac wszystkich.....ciekawe czy taki kozak jestes na zywo .....jak jestes taki mega mechanik to pewnie masz opanowane wszystkie motocykle a nie tylko ruskie ustrojstwa ktore ja naprawiam lewym palcem u jednej nogi z zamknietymi oczami od a do z......hahahhahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ochłoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Dawid, daj spokoj, PRince zyje w swoim swiecie, cos ala Kaczynski. On juz tak ma i poprostu musisz sie do jego postow przyzwyczaic bo zazwyczaj niewiele wnosza no meritum sprawy. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosun Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Jak znam życie,to już pewno gdzieś o tym było,ale i tak poproszę. Mianowicie o to,żeby przedstawić plusy i minusy rzeczonej elektroniki w rosyjskim bokserze.... Prince?Dawid?Może ktoś jeszcze?Sam się łamię nad zakupem;moje podejście:może to będzie dobre dla motocykla,z drugiej strony co oryginał to oryginał....Uprzejmie proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid1981 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Jak znam życie,to już pewno gdzieś o tym było,ale i tak poproszę. Mianowicie o to,żeby przedstawić plusy i minusy rzeczonej elektroniki w rosyjskim bokserze.... Prince?Dawid?Może ktoś jeszcze?Sam się łamię nad zakupem;moje podejście:może to będzie dobre dla motocykla,z drugiej strony co oryginał to oryginał....Uprzejmie proszę o opinie.Witam.Dawno tu nie zagladalem.Odnosnie zaplonu to zrobilem juz 4 tys i smiga dalej.Silik bardzo rowno pracuje wkreca sie na obroty i napewno chodzi o niebo lepiej niz na zwyklym zaplonie w oryginale....musisz miec sprawna instalacje i kable zaplonowe zeby nie spadal kabel ze swiecy bo moze sie spalic zaplon........i czasmi nie sciagaj kala jak regulujesz gazniki:))) tylko wkladasz drucik i robisz haczyk do masy zeby wylaczyc cylinder bez sciagania kabli.......opinie sa podzielone i wiem ze to delikatna elektronika ale mi jeszcze smiga a jak sie spali kupie nastepn zaplon bo na tym zamiata ogien..pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KORBA KASKOWSKY Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Od Pokackiego kupiłem 6 zapłonów - montowałem w różnych motocyklach. Najdłużej wytrzymał w bmw r100 - 4 lata ok 10000 km. Ponadto montowałem w M72, K750, MT12, Mt10 i różnie to wyglądało czasem nawet nie było pierwszego odpalenia. Dzwoniłem do Pana Tomasza i odsyłałem z powrotem. W sumie odesłałem wszystkie zakupione od niego zapłony. Mówił, że je udoskonali i będą działać jak należy. I nic. Teraz jeżdże na ruskim od Ediego - jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi