murgal Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Witam, Sprawa wygląda tak, że założyłem głowicę na nowej uszczelce, ale gwint na jednej ze szpilek poszedł, i musiałem odkręcić głowicę... Czy mogę użyć podkładki jeszcze raz? Silnik nie był odpalany ani nic, tylko skręcony. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Spróbuj, może się uda i będzie hulać. Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 W teorii to nie ma znaczenia czy był odpalony czy nie bo właśnie ten pierwsze zgniecenie jest ważne. Jednak myślę, że nie powinieneś mieć problemów tylko kwestia jest taka czy warto ryzykować gdy cena uszczelki nie powala na kolana. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 _Monter_, 56zł zestaw. Władowałem już w remont prawie 2K, więc już mam dość wydatków. Nie wiem, złożę, zobaczymy. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Ja w mbxie 80 kiedyś po kilka razy na jednej uszczelce składałem głowice bez silkonu i chulało, więc myślę że w twoim przypadku będzie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi