gargamel Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Znajomy zakupił motocykl Moto Morini Kanguro 350 i zaczęły się schody.Mianowicie potrzebuje wymienić kilka części ale niestety w naszympięknym kraju jest to nie możliwe. W związku z tym mam pytanko. Czy ktoś miał styczność z tym motorem. Może macie części do niego?Ja wszelką pomoc będziemy bardzo wdzięczni. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 (edytowane) Jeśli na ebay pusto to spróbował bym u dealera w UK: http://www.motomorinimotorcycles.co.uk/contact.html . To jest dopiero egzotyk! Moto Morini, Laverda, Benelli... piękne :icon_biggrin: . Edytowane 28 Lipca 2011 przez soulreaver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Na ebay-u wszystko jest:). O dziwo dużo części do tych motocykli jest w Australii. Znalazłem też dilera w Czeskiej Pradze. Mam nadzieję,że znajdzie się ktoś w Polsce kto podzieli się doświadczeniami z użytkowania tego sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 v2 350, ależ to musi fajnie iść w terenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 W terenie idzie wyśmienicie. Jednak wymaga paru napraw i zakupu części a z tym bardzo ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 ile to waży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 ile to waży? 150kg z płynami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 fajna koza, taka mini-wersja hondy xl750v(nie mylic z tramkiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 27 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 (edytowane) Motocykl już rozebrany. Teraz zaczyna się na poważnie poszukiwanie części.Mam pytanie do kolegów z okolic Lublina. wiecie coś na temat tego motocykla? Ktoś z Was oglądał go? http://otomoto.pl/moto-morini-inny-corsaro-M2847906.html Edytowane 27 Września 2011 przez gargamel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi