lpt Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Czy jeśli zablokuję "na sztywno" ( np. za pomocą klucza francuskiego czy imadła ) siłownik sprzęgła monsterowego ( chodzi o ten z którego wychodzi "popychacz" ) , to jest możliwe że klamką ruszę 2cm i tak to powinno być? Układ mam odpowietrzony, a klamka idzie 2cm a potem twarda jak kamień. Nie ma luzu pomiędzy tłokiem a klamką ( tą częścią klamki odpowiedzialną za "popych") Przewody w stalowym oplocie, płyn nowy. Czy tak to może być ? Nic nie cieknie, i nie jest to na 100% wina siłownika, bo bez niego, po zatkaniu przewodu sytuacja jest analogiczna. Wdzięczny jestem za pomoc w tym temacie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Ale sprzeglo ci pracuje czy nie ?Jwsli nie to mialem cos podobnego z pompa suzuki i po wielu roznych manewrach skonczylo sie wymiana pompy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lpt Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Sprzęgło pracuje. Cały knif polega na tym że odłączyłem pompę od sprzęgła i samą ją sprawdziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Sprzęgło pracuje. Cały knif polega na tym że odłączyłem pompę od sprzęgła i samą ją sprawdziłem. Nadal masz odrobinę powietrza w układzie - prawdopodobnie na śrubie mocującej przewód do pompy Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi