paulek Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 mam problem brak ladowania w mojej hondzie. znajomy powiedzial ze to regulator ladowania, wymienilem i dalej brak pradu. przy wymianie zauwarzylem ze mam nadpalone styki w instalacji wczyscilem i wymienilem je ale dalej nie laduje poradzie cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 najprościej założyć nowy temat - no jasne, forum zaczęło się od daty rejestracji nowego kolegi! poradyjsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 poczytaj temat oładowaniu Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi