jeszua Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 no tak, bozia upierniczyła rączki u samej du*y, samemu nie da rady... wyszukiwarka po prawej u góry, wpisujesz np. pierwsz*, potem przebieg, uwag*, itd. lektury na kilka dni, zapewniamjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 nie bądź aż tak okrutny moglibyście zrobić na tym forum 1 topic a w nim linki do innych topiców gdzie są rożne pytania co się powtarzają wtedy dajesz takiemu jak ja link i mam wszystko :PAle przecież mamy takie cudo na forum. U góry po prawej stronie. Nazywa się wyszukiwarka. :icon_razz: A co do pierwszego moto, rada żeby nie był to fazer jest tu dość istotna. Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demon_DybeK Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 (edytowane) no tak, bozia upierniczyła rączki u samej du*y, samemu nie da rady... wyszukiwarka po prawej u góry, wpisujesz np. pierwsz*, potem przebieg, uwag*, itd. lektury na kilka dni, zapewniamjszAle przecież mamy takie cudo na forum. U góry po prawej stronie. Nazywa się wyszukiwarka. :icon_razz: A co do pierwszego moto, rada żeby nie był to fazer jest tu dość istotna.okrutni jesteście :( http://otomoto.pl/yamaha-fzr-fz6-fazer-M2738026.htmlco myślicie? Edytowane 25 Lipca 2011 przez Demon_DybeK Cytuj Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 okrutni jesteście :(A to niby czemu? Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pier Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Twój nick: Demon_DybeK i szukasz Demon_fazera z 98 konnym silnikiem. Idąc tym tropem, ja powinienem sobie kupic na 1 moto pierdziołka jakiegoś,np motorynkę i gwarantuje, że byłby to o wiele lepszy wybór niż Twoj, chociaż wyglądałbym na nim jak idiota.Fazer może się Tobie podobać - rozumiem to, ale uwierz Nam (jeśli nie chce Ci się używać cud_wyszukiwarki) to nie jest właściwy motocykl na pierwsze kroki.Polecano Tobie GS500, masz do wyboru CB500 Er5 i tego typu motocykle, Fazery, Hornety, R6 zostaw sobie na pożniej, za kilka(naście) tysięcy kilometrów. Zastanawiam się, czy takie tematy nie powinny od razu lądować w koszu. Autorzy i tak nie biorą pod uwagę słów forumowiczów, spierają się i udowadniają - sami sobie - że poradzą sobie z wymarzonymi motocyklami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 (edytowane) Zastanawiam się, czy takie tematy nie powinny od razu lądować w koszu. Autorzy i tak nie biorą pod uwagę słów forumowiczów, spierają się i udowadniają - sami sobie - że poradzą sobie z wymarzonymi motocyklami. Bo za mało czytają takich tematów:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/145738-przyszla-kolej-na-mnie/ albo takich: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/31364-smutne-ale-prawdziwe-wypadki/ A w sprawie tematu to ja tylko dodam że jak masz 13k na motor to nie szukaj motocykla za 13k bo jeszcze będziesz musiał zapłacić zapewne 2% podatku, może jakieś ubezpieczenie, przerejestrowanie... A oprócz tego ogłoszenia typu: "nie wymaga wkładu finansowego" to ja bym wsadził między bajki :) Edytowane 25 Lipca 2011 przez 4jku Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Ostatnie dwa fazery warte zainteresowania - to tak w kwesti wyboru konkretnego egzemplarza.Jest tu zreszta temat poświęcony uzytkownikom fazera i to tam powinienes pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Jest tu zreszta temat poświęcony uzytkownikom fazera i to tam powinienes pytać. nie. ogłoszenia z allegro znikają po góra kilku tygodniach, nie ma po co śmiecić nimi w wątku ogólnym. a takie osobne po 3 miesiącach kasuję, jak już są zbędnejsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demon_DybeK Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 (edytowane) Twój nick: Demon_DybeK i szukasz Demon_fazera z 98 konnym silnikiem. Idąc tym tropem, ja powinienem sobie kupic na 1 moto pierdziołka jakiegoś,np motorynkę i gwarantuje, że byłby to o wiele lepszy wybór niż Twoj, chociaż wyglądałbym na nim jak idiota.Fazer może się Tobie podobać - rozumiem to, ale uwierz Nam (jeśli nie chce Ci się używać cud_wyszukiwarki) to nie jest właściwy motocykl na pierwsze kroki.Polecano Tobie GS500, masz do wyboru CB500 Er5 i tego typu motocykle, Fazery, Hornety, R6 zostaw sobie na pożniej, za kilka(naście) tysięcy kilometrów. Zastanawiam się, czy takie tematy nie powinny od razu lądować w koszu. Autorzy i tak nie biorą pod uwagę słów forumowiczów, spierają się i udowadniają - sami sobie - że poradzą sobie z wymarzonymi motocyklami.dziwne bo 2 kumpli z mojej okolicy jako 1 motor kupili sobie Hondy Hornet 98KM i do tej pory nie mieli żadnego wypadku etc 1 po roku sprzedał go i kupił sobie HARLEYA nie wiem jaki model ale wypas a ten 2 nadal ma Horneta ale chce go sprzedać i kupić jakieś auto a później też chce kupić coś większego a wiec podsumowując ich mogę śmiało stwierdzić że każdy motor jest dobra na 1 motor ważne jest żeby jeździć z rozwagą a nie od razu popierdzielać 200km/h+++++ Bo za mało czytają takich tematów:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/145738-przyszla-kolej-na-mnie/ albo takich: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/31364-smutne-ale-prawdziwe-wypadki/ A w sprawie tematu to ja tylko dodam że jak masz 13k na motor to nie szukaj motocykla za 13k bo jeszcze będziesz musiał zapłacić zapewne 2% podatku, może jakieś ubezpieczenie, przerejestrowanie... A oprócz tego ogłoszenia typu: "nie wymaga wkładu finansowego" to ja bym wsadził między bajki :)jak napisałem mam na motor 13k i już dawno pomyślałem o opłatach i wymianie olejów a wiec na takie rzeczy kasę też mam Edytowane 26 Lipca 2011 przez Demon_DybeK Cytuj Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 A Ciebie Dybek to interesują motocykle czy raczej takie przekomarzanie się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demon_DybeK Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 A Ciebie Dybek to interesują motocykle czy raczej takie przekomarzanie się?poniosło mnie :Po właśnie wie ktoś może czemu yamaha xj6 młody rocznik tak szybko tracą na cenie? czy coś jest nie tak z tym modelem? Cytuj Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 dziwne bo 2 kumpli z mojej okolicy jako 1 motor kupili sobie Hondy Hornet 98KM i do tej pory nie mieli żadnego wypadku etc 1 po roku sprzedał go i kupił sobie HARLEYA nie wiem jaki model ale wypas a ten 2 nadal ma Horneta ale chce go sprzedać i kupić jakieś auto a później też chce kupić coś większego a wiec podsumowując ich mogę śmiało stwierdzić że każdy motor jest dobra na 1 motor ważne jest żeby jeździć z rozwagą a nie od razu popierdzielać 200km/h+++++ Podsumowując można tylko powiedzieć, że mieli chłopcy szczęście i tyle. A nie każdy je ma. Brak umiejętności+ 100 kucyków pod tyłkiem bardzo rzadko kończą się rozwagą. Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacusinski Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 A mnie drażni podejście "na pierwsze moto to najlepiej kup sobie 125". Zabić to się na 500 można. Jak nie masz mózgu i odkręcasz kiedy nie trzeba to nie ma znaczenia czy jedziesz na cebrze 900 czy na gsx500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demon_DybeK Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 http://moto.allegro.pl/yamaha-fz6-fazer-z-2005-r-i1734164356.html hmm 2005rok 8tysiaków? co o nim myślicie? Cytuj Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 http://moto.allegro.pl/yamaha-fz6-fazer-z-2005-r-i1734164356.html hmm 2005rok 8tysiaków? co o nim myślicie?Hmm, cały czas dokładnie to samo. Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi