Daniel81 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 "11 września 2011 - "Poznaj Podkarpacie na dwóch kołach"Już dziś chciałbym wszystkich serdecznie zaprosić na Pierwszą Krajoznawczą Imprezę "Poznaj Podkarpacie na dwóch kołach". Cel jest prosty - nakręcenie kilometrów i poznanie pięknych zakątków Podkarpacia a wieczorem wspólne spotkanie i rozdanie nagród. Wkrótce plakat... StartSalon Ring Road, Rzeszów, ulica Okulickiego 6 tel 661750750 /172502008W godzinach 8:00-12:00 będziemy czekać na Was pod salonem Ring Road. Każdy uczestnik wypełni krótką ankietę i otrzyma mapę przejazdu. Trasa będzie liczyć około 300 km. TrasaPrzejazd będzie liczył ok. 300 km i będzie przebiegał przez piękne tereny naszego województwa mało uczęszczanymi drogami z dobrą nawierzchnią. W połowie trasy będzie przygotowany catering, tak aby każdy uczestnik mógł się posilić i odpocząć. Na trasie będą także rozstawieni profesjonalni fotografowie z TVNu - każdy otrzyma na e-maila link, z którego będzie mógł pobrać profesjonalne zdjęcia zrobione na najładniejszych odcinkach trasy każdemu z Was! Na trasie będzie także kamera - aby zobaczyć się w TV Rzeszów :) MetaZakończenie imprezy odbędzie się w Red Zone, ul. Torowa 3. Na 18:00 zaplanowane jest rozdanie nagród w kilku kategoria, które pozostaną niespodzianką... ale jedno jest pewne - nie liczy się czas przejazdu. Najładniejszy motocykl? Największa pojemność? Niech to będzie niespodzianka. Organizatorzy:- Forum motocyklowe "Podkarpackie Dwa Kółka"- Ring Road Rzeszów - autoryzowany serwis i dealer YAMAHA, ulica Okulickiego 6 - Red Zone Rzeszów, Pub rockowo-motocyklowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Termin jak dla mnie trochę kolizyjny ale raczej wpadnę, a raczej, wpadniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Doskonała sprawa !!! Planuje uczestniczyć w tej fajnej imprezie. Przekaże moim zmotoryzowanym znajomym. Do zobaczenia! Pomysł pierwsza klasa !!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel81 Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Wrzucam oficjalny plakat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Spoko - może zaglądnę. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa76 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Będę :crossy: Powodzenia :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Myślałem że jakaś impreza z okazji rocznicy World Trade Center Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Byłem i bardzo dobrze się bawiłem. Nawiązałem nowe znajomości z fajnymi ludźmi z którymi śmigałem przez większość dnia. Gratuluję klubowi Red Zone i salonowi Yamahy doskonałego pomysłu !!! :buttrock: W przyszłym roku będzie kolejna trasa - nie mogę się doczekać. P.S. Pozdrawiam również "Podkarpackie Kółka" - dzięki za dobrą zabawę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa76 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Byłem,widziałem,trasę przejechałem.Imprezka zajebista :notworthy: gratuluję pomysłu.Zupełnie inaczej niż na zlotach,tutaj liczyła się jazda i nawijane kilometry,ja ich zrobiłem 512 :crossy: .Pozdro dla organizatorów :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Szkoda,że tak mało postów w tym temacie. Było ponad 580 motocykli a tylko Szafa76 załadował posta. Przykro, że tak mało ludzi na forum .... :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 No cóż widocznie te 578 moto było z poza Podkarpacia a tylko was dwóch reprezentowało tę część kraju :icon_mrgreen:Grunt że impreza udana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 To prawda Privat. Imprezka wypaliła. Było super. Nie mogę się doczekać nowej trasy za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nezka Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 To prawda Privat. Imprezka wypaliła. Było super. Nie mogę się doczekać nowej trasy za rokWitam.też byłem... objechałem całą trasę.Impreza super.. tylko jazda :D.. dużo motocykli na trasie, a sama trasa wyznaczona przez Maćka :lalag: :lalag:. W przyszłym roku ma być przez Wujskie :DpozdrawiamnezkaPS jest dużo zdjęć.. prawie każdy się może odszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Witaj Nezka. To prawda co piszesz o zdjęciach. Organizatorzy się spisali i napstrykali dużo fotek. Fotka z mojego profilu jest właśnie z tego zlotu. Dopisała pogoda a widoki były piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Ja również byłam na tej imprezie, dojechałam do połowy trasy po czym postanowiłam pojechać inaczej ;]Ponieważ droga przez Załuż była zamknięta z powodu rajdów musiałam szukać objazdu a skończyło się to tak że w pewnym momencie... brakło drogi. :DMój Franciszek spisał się doskonale w roli crossa i jakimś cudem dojechałam do domu. :D Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi