Tobi Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 Wczoraj spotkała mnie przykrość bo mniewiadomo z jakiegoś powodu leci mi olej z dekla od skrzyni biegów. Dokładnego wycieku nie moge zlokalizować z powodu owiewek :D Chodzi o yamaszke R6. Wyciek nie jest znaczy przez jakięś 12 godzin wyciekło 1/4 miarki na bagnecie. Co mogło się uczkodzić na myśl przychodzi mi uczelka. Czy to może być poważniejszy problem?? I drógie pytanie czy jak cieknie to moge podjechać do warsztatu czy bardziej wskazane jest odcholowanie na przyczepce? Chciałbym zaznaczyć że w nic nie przywaliłem nie latałem na gumie i takie tam. Tylko szybka przyjemna jazda. Z góry dziksss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 Pewnie poszła uszczelka, albo sama obudowa jest pęknieta (mogła być wcześniej spawana itp, różnie to bywa. Jak bardzo nie leci i utrzymaz poziom oleju, to mozesz podjechać do warsztatu - nie widze problemu - aby było smarowanie. Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 a tak nawiasem 1/4 miarki na bagnecie w ciagu 12h to nie jest mały wyciek...ale spokojnie dojedziesz do servisu. Tylko nam troceh środowisko zapaćkasz...no ale wybaczam ci :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi