JaM Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 no i wreszcie się udało ... dziś rano ukończyłem egzamin praktyczny z wynikiem pozytywnym, co niniejszym kończy moją przygodę z WORD-ami na czas jakiś :wink: Chcę też, poza chwaleniem się, podziękować:Sławkomi - za zwrócenie uwagi na przepisy,Rafałowi - za zaufanie,Radkowi - za przepchnięcie mnie przez ograniczenia,Tomkowi - za całokształt. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Gratulacje! :D Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Gratulejszyn, jak widać na zrobienie prawka nigdy za późno. :buttrock: Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Spasiba :-) Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 gratulacje :D mnie to czeka już niebawem.... Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Gratulacje !!! Zdanie egzaminu na moto to nie lada wyczyn! Szerokości życzę! Poznaj swoją dobrze "lalunie" i nawijaj kilometry! Pozdrawiam - tak trzymać :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi