szaki Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 tia, a cztery to były bezalkoholowe. Ja się nie czepiam. Ja stwierdzam fakt. Dalej się upieram, że na metabolizm wątroby, waga, jedzenie i co sobie jeszcze tam wymyślisz, zawartość alko we krwi nie ma znaczenia. Może tylko dłużej będzie się spalał. Czyli metabolizował w wątrobie. Nie chce mi się szukać linkó, jeżeli naprawdę chcesz wiedzieć jak taki proces przebiega, to wujek gugle dobra rada. Za dużo teorii a za mało praktyki. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 ... Wystarczy, że niektórzy dolewają do piwa soku. brrr...no co?? ;) a tak w ogóle to wybieram wino ;) Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 ...po 5 stów*. a co! :icon_mrgreen: jsz * - węgierskich forintów za litr, w piwniczce kiss, szepasszony-volgy w egerze Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 lepiej brzmi po 100 za lampkę ;) Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 lepiej brzmi po 100 za lampkę ;) Już sie nie zgrywajcie, przeliczcie to na złotówki :icon_razz: Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 To było pytanie retoryczne. :icon_razz: W końcu jeżdżę na jedynym odpowiednio brzmiącym i ładnie wyglądającym motocyklu w tej grupie. Jestem niezbędna :icon_biggrin: Piwo bezalkoholowe to wyrób piwo podobny. Jako taki nie wchodzi w grę. Wystarczy, że niektórzy dolewają do piwa soku. brrr... Nie do końca. Pewna zawartość alkoholu, może w nim być, i jest Drugiego warunku komentować nie będę. Ale mistrzem negocjacji to Ty nie jesteś :laugh:aaa, tam, Rasputin, też nie był, a wszyscy go znają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Sihajka, Horb, MotoTurysta.... widzieli temat? sobota KLIK Dopisałem tu, to Wam przyjdą przynajmniej powiadomienia. Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi