milosz-RR Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Witam Na dniach chcę założyć instalkę sekwencyjną do auta, ktoś może polecić jakiś warsztat na śląsku co zrobi to dobrze i przy okazji nie wyczyści mi konta do zera? Najlepiej okolice Katowic, Bytomia itp. Thx i Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Najlepzy gość o jakim kiedykolwiek słyszałem ma warsztat w Zbrosławicach - poszukaj sobie trochę na necie informacji i opinii o nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 (edytowane) Mieszkając w Rybniku robiłem serwis w mojej BRC w zakładzie na Rudzkiej. Zrobił na mnie pozytywne wrażenie.W Jaszczymbiu :bigrazz: gazownik ma hamownie podwoziowa, to niezly temat,bo jest w stanie idealnie dostroic instalacje gazowa. Edytowane 16 Listopada 2011 przez zajc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Najlepzy gość o jakim kiedykolwiek słyszałem ma warsztat w Zbrosławicach - poszukaj sobie trochę na necie informacji i opinii o nim. pewnie temat dla milosza już nieaktualny, ale pytanie do Pajdora - jesteś zadowolony z usług GZW, czy też to sarkazm w najczystszej postaci?.. :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Nie nie - odpisałem jak najbardziej poważnie. Opinie na necie potwierdzają faktycznie gość zna się na rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi