Jkr Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 No proszę w Polsce też może być pięknie. Inny rodzaj natury ale i tak miło popatrzeć. Oczywiście, i jest co pozwiedzać i drogi ciekawe się znajdują :) Moje okolice: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jkr Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 (edytowane) W Karpaczu zaś taka imprezka była: Edytowane 1 Maja 2015 przez Jkr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikoChickin Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Lato w pelni :)Macarena ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoman44 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Nie spodziewałem się że narciarka wygra. Nieźle sunęła. Cytuj Tuning zawieszenia motocross i enduro Szukiel Racinghttp://www.szukiel.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikoChickin Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) Zx6r vs bmw 3series. Newport beach zawsze chetne do zabawy :) Edytowane 7 Maja 2015 przez MikoChickin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekj Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Chyba umknęły mi 2 odcinki do wrzucenia tutaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikoChickin Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Witam. Chcialbym Was poprosic o opinie na temat kolejnego filmiku. Chcialbym, zebyscie ze swojego punktu widzenia ocenili zachowanie motocyklisty podczas niebezpiecznej sytuacji na drodze. Pozniej powiem Wam czemu mi na tym zalezy, ale nie chce Was ukierunkowywac. Bede wdzieczny za Wasze konstruktywne i szczere uwagi! Pozdrawiam Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 A gdzie ta niebezpieczna sytuacja? Jeśli chodzi o te zajechanie drogi to zagrożenia nie było chyba, że motocyklista jechałby z zamkniętymi oczami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikoChickin Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 A no wlasnie. Bo zamiescilem to na innym forum tematycznym to ludzie sie na mnie tak rzucili, ze gdyby mogli to by mnie zywcem spalili na stosie... i bylem ciekawy czy faktycznie inni tez maja takie same odczucia... dzieki za przywrocenie wiary w ludzi...Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikoChickin Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Wlasnie wszedlem w posiadanie tego cudenka.... 2005 Yamaha Warrior. Jesli jestescie ciekawi to zapraszam na film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
housemdt Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 (edytowane) Suzuki GS500 & Yamaha XS400Zapraszam do oglądania:[ youtube]https://www.youtube.com/watch?v=c7zuVrQlIAM[ /youtube] Edytowane 31 Maja 2015 przez housemdt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael87 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 WSK LC :D https://www.youtube.com/watch?v=i_-DFnfhFFs&feature=youtu.be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikoChickin Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Witam. Oto moj najnowszy motovlog z komentarzem po ogloszeniu wynikow wyborow parlamentarnych w 2015 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael87 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Nowy klip z wsk : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi