przemekpimek Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 (edytowane) Witam. Może ktoś już przerabiał ten temat. Będę wdzięczny za wskazówki(obie półki i sztyca idą od kawy 636). Interesuje mnie jakie łożyska idą góra i dół w główce ramy. Ja na razie przypasowałem góra Łożysko stożkowe 32005 J NACHI/KOYO 25x47x15 wtedy toczę na 25mm sztyce i dolne Łożysko stożkowe 32907 JR 3 KOYO 35x55x14. cena za oba ok 130-140. Z góry dzięki za jakieś info. Ps. Jak ogarnę temat to zapodam foty. Edytowane 29 Czerwca 2011 przez przemekpimek Cytuj zero smutków, zero złości wyj**ane po całości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Musisz dobrac takie lozyska zeby srednica wewnetrzna byla jak w 636 (zeby weszly na sztyce) a srednia zewnetrzna jak w F4i (zeby weszly w gniazda). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpimek Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Spoko :icon_biggrin: tak to wiem,że było by najprościej :icon_mrgreen: dolne mam 35x55 ale problem jest z górnym. Nie ma łożysk 35x47 stożkowych albo kulkowych skośnych o tych wymiarach. Bynajmniej ja nie znalazłem. Cytuj zero smutków, zero złości wyj**ane po całości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oil Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 po co te mody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpimek Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 po co te mody?Oryginalne zawieszenie jest słabsze. Oczywiście jak normalnie jeździsz to nie ma znaczenia,ale jak uczysz się gumować to całkiem spore. No i do stopali zajefajne. Ponad to łatwiej kupisz clipony na lagę 51mm. A i wymiana uszczelniaczy to dosłownie 30 min :icon_mrgreen: Generalnie to się nie opłaca zmieniać bo to koszt ok 2000. A w moim przypadku już kupiłem moto z tym zawieszeniem tylko jakiś magik mechanik tak to spasował,że wołało o pomstę do nieba. Cytuj zero smutków, zero złości wyj**ane po całości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oil Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 a ok,ja tez teraz walcze z kierownica lozyskami i niedlugo moze tlumnik jakis wariacki zakupie,tylko nie wiem jaki. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi