SizeeR Opublikowano 27 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2004 Witam...No i stalo sie cos, czego nigdy nie oczekiwalem. Jechalem sobie dzis po moim miasteczku na 2 biegu, wrzucilem 3 prz 45 km/h okolo i zablokowalo mi skrzynie biegow :)( Pisk tylnej opony i nic wiecej nie moglem zrobic. Dzwignia zmiany biegow nie wbija zadnego luzu, czy biegu. Zostawilem moto u jakichs kludzi i nawet nie mam pomyslu jak mam go dotaszczyc do domu :D Co sie moglo stac? Jak odblokowac tylne kolo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOWA Opublikowano 27 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2004 jeśli chcesz tylko doprowadzić moto do domu, to najprostszym sposobem odblokowania koła jest rozpięcie łańcucha, ew. odkręcenie zębatki napędowej pod prawą pokrywą.a co do skrzyni to nie wiem co to może być, musisz sprawdzać wszystko po kolei. ps. powodzenia przy usuwaniu usterki i szybkiego powrotu na trasę!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 27 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2004 najpradwopodobniej cos sie urwalo i wpadlo pomiedzy zeby, wodziki lub gdziekolwiek czeka cie rozpolowienie silnika... :? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi