dark*star Opublikowano 27 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2004 Hej! Słuchajcie, znalazłam 2 interesujące sprzęty (bo niestety wciąż jestem na etapie poszukiwania, a nie jeżdzenia :D ) ale mam drobny problem, jeden jest aż w Bolesławcu (co dla mieszkańca stolicy :oops: jest troszeczkę daleko), a drugi w miejscowości Rychwał.I mam pytanko, czy ktoś z Was mógłby ew. zobaczyć czy jest się w ogóle czym interesować? Plizzzz...... Jakby coś to wpisujcie się albo w temacie, albo na pw lub na koma :D Dzięki z góry. PZDR PS. Dominik proszę, nie przenoś tego choć przez kilka dni :) jakoś Ci się potem odwdzięcze :twisted: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Maja 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 OK. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 daj na PW do siwego on tam teraz stacjonuje pozdr (Rychwał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 1 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 Sprawa już załatwiona :). Dark*star już wie wszystko co ma wiedzieć.P.S. Grzybek czy my się znamy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Opublikowano 1 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 Witam .Nie nie znamy sie ale czytalem twoje posty i czesto przejeżdzam przez kwilcz chyba mi nie masz za zle Pozdr Grzybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 1 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 Pewnie, że nie mam :) . trza by się poznać w tym układzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Opublikowano 1 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 Siwy jestem za spikniemy sie z Dominikiem i moze ktos jeszcze i cie odwiedzimy na opczyznie :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Czerwca 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 Siwy jestem za spikniemy sie z Dominikiem i moze ktos jeszcze i cie odwiedzimy na opczyznie Spikniemy się u mnie w serwisie na kawce - Przemysłowa 14 Poznań. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 1 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 Dark , trzymamy kciuki :) Moze w koncu sobie pojezdzisz :) Pozdroofka, Radzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark*star Opublikowano 4 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 Sprawa już załatwiona :). Dark*star już wie wszystko co ma wiedzieć. Dzięki wielkie :D raz jeszcze za oblukanie tej CBy. I za koninski namiar - na razie czekam na informacje i już może niedługo... będę śmigać i straszyć po stołecznych drogach :mrgreen: PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 letko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi