grzybol84 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Planuję zakup Hondy CBR 1000 RR z rocznika 2010. Mam w związku z tym pytania:- czy sztuki z tego rocznika spalają olej?- na ile wystarcza napęd, opony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 to chyba jakis dowcip ?? :icon_eek: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 i ile pali? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybol84 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Pytam poważnie. Dziękuję spamerom za ogromną pomoc. Oczywiście w temacie Fireblade można zadawać jedynie takie pytania jak "na kturym biegó idzie jeszcze z gazó na gómem?". Przepraszam najmocniej że nie jestem w gimnazjum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Pytam poważnie. Dziękuję spamerom za ogromną pomoc. Oczywiście w temacie Fireblade można zadawać jedynie takie pytania jak "na kturym biegó idzie jeszcze z gazó na gómem?". Przepraszam najmocniej że nie jestem w gimnazjum. Może nie jesteś z gimnazjum ,ale pytania zadajesz na ich poziomie. Jak to na ile napęd i opony. Jednemu wystarcza opony przy dobrym śmiganiu na 2 tys km a drugi zrobi na wyprawie 10 tys. Z napędem jest dokładanie tak samo może na 8 tys a może na 25. Więc jak ci sensownie odpowiedzieć na to pytanie jak to jest jedno z twoich kryterium? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 na 2 tysiące ??? mi tylna supercorsa starcza GÓRA na dwa treningi na torze czyli 6x 20 min :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 no ale pewnie w miękkiej mieszance - kolega nie wpsominał nic o torze wiec podałem wartości (z życia) na ulicę pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 (edytowane) 2009 Fulla żre, półsyntetyka już mniejszą ilość. Edytowane 26 Czerwca 2011 przez milosz-RR Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinBikesManiac Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 - czy sztuki z tego rocznika spalają olej? Wszystko zależy w jakich warunkach..Mogłeś poczytać opinie ludzi co je mają.http://forum.fireblade.pl/topics26/spalanie-oleju-vt1333,216.htm#70415 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi