ryba1001 Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 ej ej, a moze jakaś galeria z borków dla tych którzy nie mogli, albo nie mieli czym przyjechać? :crossy: :crossy: Myślę że to nie jest dobry pomysł, zwłaszcza z sobotnich tańców;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 oł... w takim razie musze czekać, aż stane na nogi i zobaczyć na własne patrzałki :buttrock: Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Myślę że to nie jest dobry pomysł, zwłaszcza z sobotnich tańców;)nie inaczej! Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 musicie ? no pytam czy musicie dołować tych którzy nie byli? ;dd Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 I tak ujawnionych zostało wiele (bo aż 2) "kompromitujących" zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Piszczałka, nikt zdjęć nie robił więc wyluzuj!!!! Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Klaudiusz, nie spinam sie, tylko szlag mnie trafia bo chciałem przyjachać samochodem, ale rentki na paliwo zabrakło :icon_evil: aaaale koniec świata podobno w grudni 2012, wiec jeszcze zdaze zobaczyc armagedon w borkach :buttrock: :buttrock: Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Piszczałka, nikt zdjęć nie robił więc wyluzuj!!!! Klaudiusz Ciebie już nie było jak na densflorze były cykane foty:) szkoda że tak szybko nas opuściłeś, ale i szacun że sie pojawiłeś kumpleszko;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Kumpeleszko ..... Ja wiem, spokojnie :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Nienienie, tylko wybiórczo :D. Ju noł bejbe, trzymaj drinka, czekam na dęsflorze, druhu drużynowy :icon_mrgreen:. [...]A na płycie w reflektorachBig rozczarowanieBo bez listka był zegarekBez pasków ubranieDyskoteka gra ...tak wybiórczo to mam takie (disko błysko :-) )...a tak poza tym ...to chyba dyskdżokejowi się radiomagnetofony przegrzewały ...bo strasznie dużo dymu na fotkach :D pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 To i zabawa w remizie była... fiu, fiu. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 (edytowane) WALDUŚ serduszko TY moje :icon_razz: ... z tego co wiem miałeś mi podziękować za coś innego... (dotyczy to Twojej SYLWII... mam nadzieję,że jest ok :icon_mrgreen: i,że to wszystko poszło w zapomnienie :) ) O pewnych faktach zapomniałem... nie dziękuję za przypomnienie ale dziękuję za "alert" Po godzinie wszystko było jak dawniej a nawet jeszcze lepiej ;Pp.s Dzięki temu, że do grubych nie należę to na szczupaka udało mi się przez okienko w toalecie wyjść :) Juby, co ja poradzę na to, że trawa była nierówno skoszona Edytowane 26 Września 2011 przez Waldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 o kurde, to tam dym i stroboskopy były...Wojtasik - nie wrzucaj, bo mnie szlag trafia. Wariata pewnie też.Kurcze, żeby chociaż coś było, to może żal byłby mniejszy... :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 I oczywiście : Majkel! - dzięki za pozdrowienia. Forma ustna od chłopakow była zniewalająca :icon_mrgreen: - całusy były słodkie! To tak jak byś z nami był :icon_mrgreen: Oscar z Monika przekazali jak sie bawiliscie :flesje: :buttrock: Bylem z Wami ... duchem :icon_biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 fakt..byłam dziwnie uduchowiona :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi