ajriszkofi Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Limku - możesz się wypowiadać do woli, widać że Cię ten temat jednak uwiera jakoś, bo bez sensu jako jedyny się ekscytujesz wyjazdem, na którym Cię nie było.A kolegę masz fajnego, zajebiście mi się z nim pedałowało dla zdrowotności po sinicach :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Wojtasik przesłał mi linki do filmiku i fotek z "zabawy w remizie" Ale nie wiem jak to ściągnąć.Normalnie. Klikasz i masz... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Normalnie. Klikasz i masz... Ale ,którym klawiszem myszki...?? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 A kolegę masz fajnego, zajebiście mi się z nim pedałowało dla zdrowotności po sinicach :]Ba, ja mam samych fajnych kolegów i koleżanki. Dlatego Ty do nich nie należysz ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Czuję, jak idzie mi w pięty. Może w końcu dotrze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 (edytowane) Ba, ja mam samych fajnych kolegów i koleżanki. Dlatego Ty do nich nie należysz ;) Limo, Skarbie, Ryba na szczęście ma na to wy*ebane :)Ale Ty to kombiaka czasem rozepnij, co? :wink:No chyba, że tak się kolegom podobasz... :icon_mrgreen: Edytowane 30 Września 2011 przez Szuberto Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 (edytowane) Ale ,którym klawiszem myszki...?? :icon_mrgreen:Hmmmm... ...prawym? A sinice faktycznie były zajebiste. Co ja się gadziny napucowałem... Edytowane 30 Września 2011 przez cezsek Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Left okłamałeś nas;p mówiłeś chyba ( o ile mnie pamięc nie myli) że na potupajce nie byłeś, a są tam twoje zdjęcia! Dlaczego ze mną nie zatańczyłeś? :icon_razz: :icon_evil: Nic Cię nie okłamałem. Poszedłem tam, zobaczyłem co się dzieje i wróciłem do domku w kimę. Normalnie. Klikasz i masz... No właśnie nie ma tam niczego do klikania, jest natomiast cennik usług i okno rejestracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 No właśnie nie ma tam niczego do klikania, jest natomiast cennik usług i okno rejestracji.Niżej. I po prawej. Tam, gdzie pisze "free". Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 "free" mi nie załatwia sprawy, bo wyświetla się "pobierz szybkie premium". [edit] Ach, już mam. Qrva ileż to człowiek tak naprawdę w życiu zawdzięcza przypadkowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Nic Cię nie okłamałem. Poszedłem tam, zobaczyłem co się dzieje i wróciłem do domku w kimę. No to byłam zdrowo zgrzana:) hahaha Ba, ja mam samych fajnych kolegów i koleżanki. Dlatego Ty do nich nie należysz ;) Limo, fakt Jarek okazał się spoko gościem, ale dziwię się że chcę się zadawac z takim szytywniakiem. Nemuszka tak Cię zmnieniła? :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Ryba ..... daj spokój ..... Nemuszka to niespełniona miłość Lima :D Synonim cierpienia i odrzucenia :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Ryba ..... daj spokój ..... Nemuszka to niespełniona miłość Lima :D Synonim cierpienia i odrzucenia :D To już rozumiem... Dlatego dziwne dla niego są nasze ludzkie odruchy, gdy np powiemy że ma fajnego kolegę :icon_razz: kurdę, może ja go wyleczę?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Nie wiem czy się da .... zamknął się w Sobie ..... trudno do niego dotrzeć ....... cierpi :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 W takim razie niech Cierpi dalej. a chciałam go zabrac na taaaaaaaką imprezę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi