Micky92 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 W końcu się doczekałem i od poniedziałku jestem posiadaczem Suzuki GS 500. Miała być na początku MZ, ale nie było nic ciekawego w okolicy, a ludzie liczyli sobie za to horrendalne ceny, więc wybór padł na GS-a. Stan nie jest może salonowy, ale jak na rocznik '92 chyba nie jest źle, szczególnie za te pieniądze, które za nią zapłaciłem. Jak na razie mój v-max to był około 60-70km/h, bo jednak respekt jest, a świeżakowi nie trzeba dużej prędkości, żeby się wyłożyć. Aktualnie się z nim oswajam, a na odwijanie przyjdzie jeszcze czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 GRA - TU - LU - JE! :) Też moim pierwszym poważnym motocyklem był GS 500, mocy pod dostatkiem, co? :) Szerokości Kolego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damka Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Ładna ładna :)Silnik miała chyba zmieniany bo jak się nie mylę koło '95 zaczęły wychodzić ze srebrnym silnikiem.Pozdro i ogarniaj maszynę bezpiecznie :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 (edytowane) Yo! No gratuluje :).Ale daj sprzeta obejrzec jakiemus obeznanemu koledze albo mechanikowi, bo troche odstepst od oryginalu jest.Felgi powinny byc biale, silnik czarny i chyba jednolitego czarnego lakieru nie bylo - zawsze jakies wstawki, naklejki GSy mialy. Lusterka tez zmienione. Nawet boczna stopke i centralke ktos pomalowal na srebrno. http://www.bikepics.com/pictures/1697691/To jest oryginal czarny z roku '92. A srebrne silniki zaczely wychodzic albo w 95 albo w 97 roku, wiec juz zapewne silnik masz mlodszy niz reszte moto. Pzdr Edytowane 18 Czerwca 2011 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micky92 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Co do silnika to wiem że zmieniany, wcale mnie to nie martwi. A w oryginale był chyba czerwony, bo na zadupku mam malutki odprysk i widać tam czerwony kolor. Rama też była malowana, widać to po tabliczce znamionowej - komuś się trochę prysnęło po niej. Ale silnik ma zdrowy, oglądałem go przed zakupem z mechanikiem, a to najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 http://www.bikepics.com/pictures/1697691/To jest oryginal czarny z roku '92.Ciała dałeś panie.Kolektor srebrny, nieoryginalne lusterka, no i dźwigary ramy wpadają w niebieski - to dopiero niezłe :icon_eek: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Grunt żeby jeździł prosto i nie psuł się. Jak go mechanik oglądał to chyba moto w porządku. Gratulacje i szerokości Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Yo! Ciała dałeś panie.Kolektor srebrny, nieoryginalne lusterka, no i dźwigary ramy wpadają w niebieski - to dopiero niezłe :icon_eek: Chodzi o schemat malowania, czytaj uwaznie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradoo Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Gratuluję pierwszego poważnego sprzęta :) do zobaczenia gdzieś na drodze k. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Bardzo ładna! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Moje gratulacje :) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Super :clap: Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi