wild Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 ....no i zrobiło wrażenie ;) http://www.infotuba.pl/spoleczenstwo/ludzie/jednosladem_po_szczescie_a12234.xml Jarosław to małe miasto, więc było dużo szumu. W sumie na paradzie "po ślubie" było 60 maszyn. Dla nas wielkie zaskoczenie, bo wszystko załatwialiśmy na odległość. Gośka Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ślub ---> :lalag:.A teraz w cholerę szczęścia ;):flesje:! Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frafel1 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Na co Ci to było ? :sad: ... Gratulację :flesje: :laugh: i szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Gratulacje, choc dla mnie to duzo za wczesnie na sluby.Po co sie tak meczyc ? :)Mieszkacie razem w Gdansku, czy osobno w Gdansku i Jaroslawiu ? :)To ty wlozylas silnik BMW do swojej Kaski ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Mieszkamy razem Adamie - i zostajemy w Gdańsku. Choć strasznie tęsknię za Bieszczadami.. Nie... bawarski piec jest w planach, ale w innej maszynie :-) A Kacha jest solo, tak jak planowałam.(póki co nie mam tylu miejsca na same zaprzęgi ;) ) Gośka Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi