Dream Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 No patrz masz rację z tym brakiem puszki :notworthy: . Mimo iż mam kilka knig o Polskich motocyklach/instrukcje WSK,SHL dałem ciała. Niebieską odrzuciłem, gdyż poprosiłem sprzedawcę o dodatkowe fotki a przysłał Mi zrobione chyba domofonem :banghead: . Za to na zakończonych aukcjach miał lepsze jak te co przysłał Mi. No sorki ale jak ktoś chce sprzedać jakikolwiek pojazd to przykłada się do tego :rolleyes: . Wiem, że był by to fajny materiał ale sprzedawca wali w pręta już jakiś czas, na wcześniejszych aukcjach co wystawiał tą WSK pisze cały czas to samo- że do zrobienia oś wahacza i komplet papierów a się okazuje, że ich po prostu nie ma - jest jak pamiętam umowa bez dowodu. No sorki ale za tę cenę powinna zrobić chociaż rundkę honorową wokół szopy bez obawy o życie :icon_razz: . Tą "brzydką" Wiechę pojadę oblukać, nie mam daleko.... na pewno nie dał bym za nią 1950. Może te 1400zł gdyż według zapewnień właściciela jest dowód,umowa z 1-szym właścicielem i oryg. przebieg jakieś 20kkm.... w co średnio wierzę :crossy: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Sprzedam ci taka sama tylko orginalnie czarna kompletną palacą, bez papierów, zrobisz na zabytek w cej samej cenie, za 700zł, zostaje ci drugie tyle na remont. Absurd? Skąd, kiedys juz tłumaczyłem sprawe papierów-kupisz z kwitem na kogos gdzies tam, tylko do podpisu, ale nie ma numeru dowodu, pojedziesz, goscia nie ma wyprowadził sie na pobliski cmentarz, wymyslisz numer dowodu, ktos sie zorientuje i masz przejechane.Wersja optymistyczna, znajdziesz własciciela po długich poszukiwaniach, a koles spusci cie na kokos i powie ze nic nie podpisze, bo motor sprzedał 10 lat temu i ma to w h...itd itp.A kwity na zabytek robisz w pare dni i koszty sa takie same jakbys na białe robił a korzysci ogromne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dream Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 (edytowane) Sprzedający twierdzi, że 1-szy właściciel żyje do teraz, umowę ma podbita w skarbówce :icon_biggrin: . Kupił ją od niego niedawno - jak pamiętam z rok temu. No nic niedługo jadę ją oblukać. Edytowane 22 Czerwca 2011 przez Dream Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dream Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 (edytowane) Byłem, widziałem. W sumie dobry materiał na zostawienie w oryginale. Chodzący ładnie silnik i papiery. Lecz jak dla mnie za drogo za "najbrzydszą" WSK :icon_mrgreen: . Granacie daj/pokaż Mi jakieś normalne foty(nie robione domofonem) tego co masz na opędzlowanie :rolleyes: . Edytowane 23 Czerwca 2011 przez Dream Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Fajna ma SHLke, mysle ze warta zainteresowania :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dream Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Może i fajna ale doprosić się o foty nie mogę... :tongue: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szef100 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Dodaj te fotki shl może bym się zainteresował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi