Skocz do zawartości

WSK 125 1959r.

Dream
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No patrz masz rację z tym brakiem puszki :notworthy: . Mimo iż mam kilka knig o Polskich motocyklach/instrukcje WSK,SHL dałem ciała.

Niebieską odrzuciłem, gdyż poprosiłem sprzedawcę o dodatkowe fotki a przysłał Mi zrobione chyba domofonem :banghead: . Za to na zakończonych aukcjach miał lepsze jak te co przysłał Mi.

No sorki ale jak ktoś chce sprzedać jakikolwiek pojazd to przykłada się do tego :rolleyes: .

Wiem, że był by to fajny materiał ale sprzedawca wali w pręta już jakiś czas, na wcześniejszych aukcjach co wystawiał tą WSK pisze cały czas to samo- że do zrobienia oś wahacza i komplet papierów a się okazuje, że ich po prostu nie ma - jest jak pamiętam umowa bez dowodu.

No sorki ale za tę cenę powinna zrobić chociaż rundkę honorową wokół szopy bez obawy o życie :icon_razz: .

Tą "brzydką" Wiechę pojadę oblukać, nie mam daleko.... na pewno nie dał bym za nią 1950. Może te 1400zł gdyż według zapewnień właściciela jest dowód,umowa z 1-szym właścicielem i oryg. przebieg jakieś 20kkm.... w co średnio wierzę :crossy: .

Sprzedam ci taka sama tylko orginalnie czarna kompletną palacą, bez papierów, zrobisz na zabytek w cej samej cenie, za 700zł, zostaje ci drugie tyle na remont. Absurd? Skąd, kiedys juz tłumaczyłem sprawe papierów-kupisz z kwitem na kogos gdzies tam, tylko do podpisu, ale nie ma numeru dowodu, pojedziesz, goscia nie ma wyprowadził sie na pobliski cmentarz, wymyslisz numer dowodu, ktos sie zorientuje i masz przejechane.Wersja optymistyczna, znajdziesz własciciela po długich poszukiwaniach, a koles spusci cie na kokos i powie ze nic nie podpisze, bo motor sprzedał 10 lat temu i ma to w h...itd itp.A kwity na zabytek robisz w pare dni i koszty sa takie same jakbys na białe robił a korzysci ogromne.

Sprzedający twierdzi, że 1-szy właściciel żyje do teraz, umowę ma podbita w skarbówce :icon_biggrin: . Kupił ją od niego niedawno - jak pamiętam z rok temu.

No nic niedługo jadę ją oblukać.

Edytowane przez Dream

Byłem, widziałem. W sumie dobry materiał na zostawienie w oryginale. Chodzący ładnie silnik i papiery. Lecz jak dla mnie za drogo za "najbrzydszą" WSK :icon_mrgreen: .

Granacie daj/pokaż Mi jakieś normalne foty(nie robione domofonem) tego co masz na opędzlowanie :rolleyes: .

Edytowane przez Dream