Gość muppett Opublikowano 26 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 Witam!Wie ktos moze jak odkrecic sprzeglo w Suzuki DR600 (te nakretke na klucz 32) ja to zrobilem metoda mlotkowa, bo nie widzialem innej mozliwosci,co za tym idzie nakretka dostala troche po tylku. Pomozcie bo zapewne jeszcze kiedys bede sie zabieral za odkrecanie tej nakretki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 26 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 No mysle ze trzeba miecklucz nasadowy 32 i przyrzad do unieruchomienia kosza sprzegla.Ten ostatni jest prosty do zrobienia i opisany w kazdym Haynsie. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 Ten ostatni jest prosty do zrobienia i opisany w kazdym Haynsie Wygląda to w skrócie jak wielkie nożyce, które mają końcówki skręcone o 90 stopni na bok. Łapie się w takie "cuś" kosz i można kręcić. Sa też specjalne klucze dostępne na przykład w Larssonie. POzdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuroSiedlce Opublikowano 26 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 Ja ostatnio cale sprzęgło wymieniałłem. Ale jak chłopaki to odkecili to nie wiem.wiem tylko ze super chodzi. i TYLE :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Opublikowano 26 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 witam ja odkrecalem klucz nasadka i pistolet pneumatyczny (udarowy ) poszlo gladko ale przy przykrecaniu stracilem jeden uchwyt gdzie osadzasz sprezyne i wszystko przykrecasz ( kosz wewnetrzny) tak byla opisana ta czesc jak zamawialem u olka takze OSTROZNIE POZDRps jeszcze przykrecilem za mocno kosz musi sie obracac nie za ciasno nie za luzno (chyba dobrze to opisalem haha) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi