Achaja Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 dla mnie takie akcje sa ok kiedy jakis kolega forumowicz pisze podobnego posta, ze sie zeni i "zaprasza" albo jakas kolezanka znana wszem i wobec... no i wtedy takie akcje sa fajne bo swoi zapraszaja swoich... i nawet jak sie wilokrotnie kloca. ja np chetnie pojade na obstawe YUBYego jak w koncu zgluszy kinge rusin... ;) natomiast troche mnie dziwi to jak faceci leca na podobne imprezy. laski wchodza na forum i zapraszaja panow zeby ci mogli je przewiezc jak taryfa. ciekaw jestem jakby wejsc na kafeterie i poprosic dla przykladu kobietki o pomoc w organizacji kawalerskiego, czy bylby odzew... ;) a przejazdzki to ewentualnie z kolezankami z warszawskiego pigalaka bo one rozumieja ze przysluga za przysluge... ;) chyba mi ludzi powystraszałeś :( bu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 To straszne Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 te jazdy z przypadkowymi laskami to koncza sie najczesciej porysowanym od pierscionkow zbiornikiem i zniszczana od kolczykow wysciolka w kasku...straszneja bym sie targnal jakby mi tak cos porysowala natomiast troche mnie dziwi to jak faceci leca na podobne imprezy. laski wchodza na forum i zapraszaja panow zeby ci mogli je przewiezc jak taryfa. ciekaw jestem jakby wejsc na kafeterie i poprosic dla przykladu kobietki o pomoc w organizacji kawalerskiego, czy bylby odzew... ;) a przejazdzki to ewentualnie z kolezankami z warszawskiego pigalaka bo one rozumieja ze przysluga za przysluge... ;)jestes jakis spiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 chyba mi ludzi powystraszałeś :( bu. Zaraz tam powystraszał. Dał im wiedzę i poszli na łatwiznę i system "barterowy" :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 jestes jakis spiety pfffff... caluje... ;) Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 nie no motocykl mam, lampy nie mam... ;) i na kask nowy czekam... Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achaja Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 uwaga uwaga ;))) z niezależnych ode mnie przyczyn muszę początek wieczoru przesunąć na godzinę 20.30 mam nadzieję, że nie będzie to problem dla tych którzy się już zadeklarowali a i tych którzy chcą się zadeklarować ale się wstydzą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Skoro już się zaczynają problemy, to weź się zapytaj tej przyszłej panny młodej czy nie zamierza się rozmyślić, bo nie zamierzam dymać do Warszawy, aby zobaczyć bandę rozwścieczonych motocyklistów. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achaja Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Skoro już się zaczynają problemy, to weź się zapytaj tej przyszłej panny młodej czy nie zamierza się rozmyślić, bo nie zamierzam dymać do Warszawy, aby zobaczyć bandę rozwścieczonych motocyklistów. :icon_mrgreen: ooo to mógłby być całkiem ciekawy widok... nie bądź drażliwy chłopaku :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Przepraszam Panią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achaja Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ja nie mam motocykla, ale mogę przyjechać tramwajem i też poplecakować. :) ja jestem za ;D Przepraszam Panią Wybaczam Ci :D NO TOWARZYSTWO OGARNIAMY SIĘ :))) Ci co już się nie boją ani nie wstydzą mam 8 chętnych i nadal mi się roszady robią .. a potrzebuję minimum 9 :) wiem, że drzemią w was pokłady dobroci i niesienia pomocy innym :))) więc liczę na was :) przypomnę szczegóły: 20.30 Lazurowa 185 (skręcając z Górczewskiej w Lazurową w prawo jedziemy 800m, mijamy ul Dywizjonu 303 a od razu za nią skręcamy w lewo, charakterystyczny punkt po lewej: delikatesy Patryk :P) jeśli chęć spotkania jest najpierw przykładowo w centrum to oczywiście jak najbardziej jest to opcja do zaakceptowania nawet z entuzjazmempodjadę do was i pokieruję (jeśli mnie któryś zabierze) gdzie co i jaki odpowiednio skieruje tam osoby które juz mi się zadeklarowały nie z tego forum :)z jedynym zastrzeżeniem (malutkim) na Lazurowej musimy być o 20.30 :) nie posiadamy kasków więc gorąca prośba o zabranie ze sobą zależy mi również aby wiedzieć ilu was będzie coby odpowiednią ilość upominków przygotować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 wiem, że drzemią w was pokłady dobroci i niesieniaChyba nasienia... Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Chyba nasienia... We mnie nawet .... prawie eksploduja jak w wulkanie :icon_mrgreen: A wozkiem moge podjechac ? :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achaja Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) We mnie nawet .... prawie eksploduja jak w wulkanie :icon_mrgreen: A wozkiem moge podjechac ? :buttrock: widłowym? No chłopcy REASUMUJĄCz niniejszego forum mam chętnych, jeśli nic się nie zmieniło: 1)Ricco2)kacper1r63)Josha4)dargin poza tym mam jeszcze około 8 z innych forów i takich co nie wiem skąd bo dostałam inf na maila dopisywać się poproszę :D kto jeszcze chętny :) obiecujemy nie gryźć i poproszę również o inf w zakresie posiadanego kasku dodatkowego (i nie marudzić, od soboty przestanę was już tu spamować :P) Edytowane 15 Czerwca 2011 przez Achaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Nie no, żadna inna koleżanka po drodze nie ma ślubu? Wpadnij jeszcze do wypożyczalni, to przecież prawie jak kasety ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi