Glootik Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Heyka :icon_biggrin: Czy ktoś z Kolegów forumowiczów i Koleżanek forumowiczek zna może tę szkołę:http://www.moto-expert.info/Może ktoś tam zdobywał umiejętności i jest w stanie podzielić się opinią?Trochę zaniepokoiło mnie, że nie mogę poznać kwalifikacji człowieka prowadzącego szkolenie. Cytuj ...Gott weiss ich will kein Engel sein... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witaj,Szkołę prowadzi niejaki cheaster(michał). Ogólnie jest polecany przez środowisko krakowskie, małopolskie. Z tego co wiem, to teraz plac na którym jeździł, jest kupiony przez kogoś i na chwilę obecną nie prowadzi jazd(chyba, że ost coś się zmieniło). Jeśli chodzi o jakieś uprawnienia, to nie wiem, czy posiada. Mi się żadnymi nie chwalił. Sam byłem tam na teorii i jednej praktyce. Ogólnie jestem zadowolony, żałuję, że nie można teraz jeździć, ale tak jak pisałem, nie wiem czy ta wiedza, to wiedza zdobyta na kursie u kogoś i powtarzana, wyczytana z książki czy faktycznie zdobyta jak się należy. Z tego co pamiętam to gdzieś był tu temat o tej szkole lub o nim, ale nie mogę tego wyszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Yuby, a nauczą mnie jeździć na kolanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witaj,Sam byłem tam na teorii i jednej praktyce. (...) Z tego co pamiętam to gdzieś był tu temat o tej szkole lub o nim, ale nie mogę tego wyszukać.A na jakim etapie byłeś? Są trzy, jak wyczytałam... :) Ja też szukałam, ale jak widać mało skutecznie, bo nic nie znalazłam i założyłam, temat... :icon_mrgreen: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glootik Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 A na jakim etapie byłeś? Są trzy, jak wyczytałam... :) Ja też szukałam, ale jak widać mało skutecznie, bo nic nie znalazłam i założyłam, temat... :icon_mrgreen:Sorki, się, Sirota jedna, przez przypadek podszyłam :icon_mrgreen: Cytuj ...Gott weiss ich will kein Engel sein... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Rok temu inaczej to wyglądało i te trzy etapy są dopiero od tego roku. Wtedy po prostu się przychodziło i jeździło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glootik Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Obawiam się że nie, ponieważ Łukasz jest z zamiłowania turystą. Chyba że zorganizuje doszkalanie dla jakiejś grupy, wtedy ja przyjadę.a, to już wygląda inaczej :icon_biggrin: Jakby nie patrzeć, to po jeździe z Tobą miałam mega zakwasy od zapierania się na baku hehehe Cytuj ...Gott weiss ich will kein Engel sein... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajaos Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Tu masz link z grupy południe a propo Moto expert (mam nadzieje ze można wklejac linki do innych forów, jakby co to przepraszam :) Jakies to info zawsze jest. http://www.grupa-poludnie.info/phpBB3/viewtopic.php?f=84&t=8874&hilit=moto+expert Cytuj Mają tam piwo tak zimne jak serca waszych dziewczyn..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Ja też polecam http://dreamotor.pl/Łukasz Bednarz to kompetentny instruktor z lepszymi uprawnieniami niż 99% instruktorów w regionie. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Trochę zaniepokoiło mnie, że nie mogę poznać kwalifikacji człowieka prowadzącego szkolenie. miałem podobne odczucia, zwłaszcza odkąd bodajże Tomek Kulik (albo promotor?) odżegnał się od związków z ww. szkołą, na które ktoś się powoływał BTW po co Ci taka wiedza, jeśli piszesz z konta Vatzka..? szkoły raczej nie szukasz :icon_twisted: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Sorki, się, Sirota jedna, przez przypadek podszyłam :icon_mrgreen: Toć przeprosiła. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glootik Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 (edytowane) miałem podobne odczucia, zwłaszcza odkąd bodajże Tomek Kulik (albo promotor?) odżegnał się od związków z ww. szkołą, na które ktoś się powoływał BTW po co Ci taka wiedza, jeśli piszesz z konta Vatzka..? szkoły raczej nie szukasz :icon_twisted: jszpo co mi ta wiedza? tzn jaka? jakie są kompetencje gościa? Chcę się doszkolić u najlepszych, a moje Kochanie, choć kompetentne bardzo, uczy póki co "młodych" na kategorię A, którą dawno mam już w dokument prawa jazdy wpisaną. Ponadto mam taki kaprys, żeby uczyć się u "obcych" :biggrin: Edytowane 9 Czerwca 2011 przez Agnich Cytuj ...Gott weiss ich will kein Engel sein... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Ja też polecam http://dreamotor.pl/Łukasz Bednarz to kompetentny instruktor z lepszymi uprawnieniami niż 99% instruktorów w regionie. No niestety ciężko wyszukać ludzi z kwalifikacjami. Fajnie, że wrzuciliście ten link, może coś się dowiem. BTW wiecie coś o MSM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Chcę się doszkolić u najlepszych, (...) nie wiem, w jakim zakresie. ale ja polecam www.motoszkola.pl u Rafała, jeśli nie chodzi o jazdę torową i zejścia na kolanojsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 BTW wiecie coś o MSM ?Ponoć nieźle uczą. W każdym razie uczą motocykliści. Natomiast jakby ktoś chciał podszkolić się w jeździe ale nie po torze to KSM odpalił kursy http://www.eduro.riders.pl/ Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi