Piotrek992 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Witam ! Zauważyłem u mnie, że gdy jade po wertepach telepie mi całą przednią półką i kierownicą tak jakby przód nie był dokręcony przy główce ramy. Czy da się to jakoś dociągnąć ? ( tam jest jakaś dziwna nakrętka pod spodem z rowkami na jakiś klucz czy coś, z góry jest chromowana śruba na klucz 22 ) Czy raczej łożyska do wymiany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 W zasadzie to wiesz co trzeba zrobić. Najpierw dokręcić i wtedy sprawdzic czy kierownica się nie przycina i brak luzu a jak nie będzie dobrze to łożyska do wymiany. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Ponieważ jest tam "dziwna śruba', to oddaj motka do warsztatu. Oni nie takie dziwa widzieli i wiedzą jakie egzorcyzmy poczynić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Podpowiem tylko tyle że do dokręcenia tej nakrętki nie używa się ani młotka, ani śrubokrętu czy przecinaka. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek992 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Podpowiem tylko tyle że do dokręcenia tej nakrętki nie używa się ani młotka, ani śrubokrętu czy przecinaka. A co tam trzeba użyć ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 A co tam trzeba użyć ? :DWiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek992 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek992 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Można użyć młotka i pobijaka nie potrzeba żadnego specjalnego narzędzia. W dwóch serwisówkach do GS'a tak właśnie każą robić. Spróbuje w najbliższym czasie to dokręcić i napisze co się dzieje.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Spróbuje w najbliższym czasie to dokręcić i napisze co się dzieje.. ;)Tak, zrób to. Potem napisz z jakim momentem to dokręcałeś. Przyda się innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Gwałtownym momentem. :icon_mrgreen: Jeśli już to poszukaj kluczy rowerowych, one często mają klucz hakowy/pazur, powinien się nadać. Ostatnio robiłem przód Gixxera K4 i takiego klucza hakowego z zestawu narzędzi od SHL M11 używałem. :icon_mrgreen: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 jak będziesz dokręcał to podnieś przód w powietrze, po dokręceniu kierownica musi swobodnie opadać na obie strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi