Gość Kristi_tdr125 Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 Witam, w sobotę miałem wystartować na wiejską trasę "leśne enduro". Niestety skończyło się na zdjęciach jeszcze przed wyjazdem - zaczęło tak lać że widoczność spadła prawie do zera. Motor do garażu, ja do żonki :D To miał być mój pierwszy taki wyjazd, kupiłem trochę ochraniaczy i buty a tu taki niefart :cry: Może następnym razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukor6 Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 Miałem okazje kupić tdr 125 z 97r. za 4400zł 8O , ale się spóżniłem... . Była czarno srebrna.. .Twoja też super.Masz zablokowaną wersje ? ile ci idzie ? tamta była zablokowana na module i szła 90.. , ale i tak spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 hehe ale to wyglada dziwnie :D gosc na tdr w buzerze i butach enduro :) hyhy przeciez ten motor z enduro niema nic wspolnego :D jak chcesz do lasu to kup crosa:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 Niby nie ma, ale takim motorkiem po lesie tez mozna troche posmigac. Fajne moto ! Bardzo podobne do mojej Cagivi Super City 50 , w koncu oba to funbiki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 ja do żonki :D to jeszcze nie najgozej :mrgreen: :mrgreen: a moto fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 Motorek ładny ale w teren nie bardzo sie nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 Mi się zdaje czy on ama 2 tarcze hamulcowe z przodu ?! Swoją droga fajny motorek ale o tych 2ch tarczach to nie wiedziałem! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 radze tylko zmienic tylko opony na bardziej enduro i moze do jazdy w terenie przydałoby sie zdjąć troche tych plastikow bo szkoda jakby sie porysowaly nawet o gałęzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 hehe ale to wyglada dziwnie gosc na tdr w buzerze i butach enduro hyhy przeciez ten motor z enduro niema nic wspolnego jak chcesz do lasu to kup crosa:) pozdro Niby nie ale to pochodny od Enduro czyli Funduro coś takiego jak ma Trajka a tym do lasu też można wjechać ale.... nigdzie więcej :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kristi_tdr125 Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 hehe ale to wyglada dziwnie gosc na tdr w buzerze i butach enduro hyhy przeciez ten motor z enduro niema nic wspolnego jak chcesz do lasu to kup crosa:) pozdro Niby nie ale to pochodny od Enduro czyli Funduro coś takiego jak ma Trajka a tym do lasu też można wjechać ale.... nigdzie więcej :? Właśnie po to kupiłem ten motor, żeby nauczyć sie lekkiej jazdy, ale szkoda mi motoru na takie nauki. Chętnie zamieniłbym bym go na jakiegoś HM CRE 80 lub Aprilię RX lub sprzedał. Mamy u siebie miły tor na którym mógłbym sobie pośmigać, niestety nie tym sprzętem bo każda wywrotka sporo by mnie kosztowała :cry: no i skoki są bardzo niebezpieczne bo zawieszenie ma mało wspólnego z wyczynowym :lol: Poza tym jeździ się bardzo przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p4v3u Opublikowano 26 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 czy ktos ma schemat do yamaha dt 125 rocznik '84 lub poziejszy/ wczesniejszy? albo jakikoloiwek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 Poszukaj na www.dt125.de i http://www.dt125.wz.cz/ moze tam bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jumper Opublikowano 28 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2004 Właśnie po to kupiłem ten motor' date=' żeby nauczyć sie lekkiej jazdy, ale szkoda mi motoru na takie nauki. .[/quote'] Coś tu dziwnego jest. Kupiłeś motor zeby nauczyć się lekkiej jazdy, ale szkoda ci motoru na takie nauki :?: :?: :?: . tzn. o jaką jazde ci chodzi ? nie mogłeś od razu kupić coś bardziej wyczynowego?? pzdr. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kristi_tdr125 Opublikowano 28 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2004 Właśnie po to kupiłem ten motor' date=' żeby nauczyć sie lekkiej jazdy, ale szkoda mi motoru na takie nauki. .[/quote'] Coś tu dziwnego jest. Kupiłeś motor zeby nauczyć się lekkiej jazdy, ale szkoda ci motoru na takie nauki :?: :?: :?: . tzn. o jaką jazde ci chodzi ? nie mogłeś od razu kupić coś bardziej wyczynowego?? pzdr. :D Nie wiem czy czytałeś dokładnie moje wcześniejsze posty i powitanie. Wcześniej jeździłem motorowerami (nsr i rx) więc postanowiłem kupić większy motor. Trafiła się TDR więc kupiłem, okazało się że nie zupełnie nadaje się do tego co sobie wymyśliłem. Wjazd Yamahą do lasu i uderzenie w jakąś gałąź może spowodować np. pęknięcie plastiku. Nie wiem czy wiesz ale takie rzeczy są bardzo drogie (nie wiem jak dla ciebie, może masz dużo kasy). Zamiast jeździć i cały czas myśleć żeby przypadkiem o coś nie zawadzić wole kupić sprzęt przy którym nie ma co się połamać. Z resztą nie bardzo wiem o co ci dokładnie chodzi w pytaniu :?: Możesz jaśniej zapytać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr00bY Opublikowano 10 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zdejmuj plastiki i do lasu :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi