barteck_street Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Ja też Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto-akcesoria Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 (edytowane) Myślę, że do jazdy miejskiej tekstylia są wygodniejszym rozwiązaniem. Natomiast idealnym rozwiązaniem są dwa komplety: tekstylny na podróże i miasto oraz skóra do treningów, sportu no i... lansu :rolleyes: Edytowane 26 Maja 2011 przez moto-akcesoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 oraz skóra do treningów, sportu no i... lansu :rolleyes:łorewer Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto-akcesoria Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 w końcu bezpieczeństwo artykułów skórzanych jest tak oczywiste, że nie trzeba wspominać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 w końcu bezpieczeństwo artykułów skórzanych jest tak oczywiste, że nie trzeba wspominać :)Nie rozumiem, przeciez skora jest do lansu... Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Jakbym miał 5 kafli na same ciuchy, to przede wszystkim, kask najwyżej jakości + porządna skórzana kurtka (może alpin?). Spodnie tekstylne, najlepiej z podpinką, a buciki i rękawiczki tak żeby było wygodnie :) Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztofio Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 A jak się skóra sprawuje w mieście przy wyższych temperaturach? Bo może faktycznie warto rozważyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 A jak się skóra sprawuje w mieście przy wyższych temperaturach? Bo może faktycznie warto rozważyć...Zwyczajnie czyli pot po d..... znaczy się plecach leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 A jak się skóra sprawuje w mieście przy wyższych temperaturach? Bo może faktycznie warto rozważyć... No niestety jest ciepło. W skórze powyżej 20 stopni warto mieć na sobie ciuchy termoaktywne (czyli koszt jakiś 200-300 zł, polecam Brubecka). One bardzo fajnie odprowadzają ciepło i sprawiają, że się nie pocisz. Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztofio Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 No mam komplet CRAFTA - może to nie stricte moto, ale jak do tej pory spisywały się nienagannie. No już sam nie wiem czy lepiej pójść w skórę, czy tekstylne... Jeśli skóra to jaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 W tym przedziale cenowym skóra tylko bydlęca, kangurza kosztuje chyba powyżej 5-6 tysi. Skóra do miasta, to najlepiej będzie albo komplet dwuczęściowy (dużo wygodniejszy od jednoczęściowego) albo sama kurtka skórzana, a spodnie tekstylne (w takim wypadku mógłbyś więcej przeznaczyć na samą kurtkę). Ile chciałbyś albo mógłbyś przeznaczyć na kurtkę i spodnie? Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztofio Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Na kask idzie ok 2k, więc na resztę zostaje plus minus 3k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 (edytowane) No to przy takim funduszu możesz sięgać po rzeczy z wyższej półki: Alpinestars RC-1 Arlen Ness Bow Ten również wydaje mi się godny polecenia: Berik Laguna Możesz tam sobie poprzeglądać, mają bardzo fajne ceny (przesyłka tylko 40zł!) dużo taniej niż u nas w kraju. Edytowane 26 Maja 2011 przez Blood Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztofio Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Możesz tam sobie poprzeglądać, mają bardzo fajne ceny (przesyłka tylko 40zł!) dużo taniej niż u nas w kraju. A zamawiałeś już tam? Nie ma żadnych problemów z przesyłką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Tak, już tam kupowałem. Wysyłka bez problemowa, bardzo szybko przychodzi paczka bo wysyłana kurierem, tylko tyle, że płacisz w innej walucie (albo euro albo dolary, w zależności jaki język na stronie wybierzesz) Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi