Handelson Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Jak galeria to jedziemy:Moja stal :crossy: 1. Uploaded with ImageShack.us2. Uploaded with ImageShack.us3. Uploaded with ImageShack.us4. Uploaded with ImageShack.us5. Uploaded with ImageShack.usDzisiaj już wygląda "troszkę" inaczej ale czasu nie ma zrobić zdjęć bo jazda najważniejsza :wink: Cytuj Go ride... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saperr Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Niezły kolos... :] Jak nie przepadam za cruiserami, chopperami itp, tak ten mi się naprawdę podoba, kawał solidnej machiny. Szerokosci ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handelson Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 ...Szerokosci ;D...Dzięki Saperr. Dla Ciebie również Cytuj Go ride... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Maszyna wygląda jak by była wklejona w tło :P A co do moto, to kawał dobrej su.. sztuki :D Prezentuje się pięknie, no i zapewne jeździ równie dobrze, ale to już właściciel tylko wie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handelson Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Maszyna wygląda jak by była wklejona w tło :P Ech... gdybym wklejał to wybrałbym troszkę lepsze to tło - potrafię to zrobić ;)Fotografia to moje drugie hobby A co do moto, to kawał dobrej su.. sztuki :D Prezentuje się pięknie, no i zapewne jeździ równie dobrze, ale to już właściciel tylko wie :) Jeździ super - ale to wie znacznie więcej kierowników - VTX staje się coraz bardziej popularny :D Cytuj Go ride... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodhound Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Jeździ super - ale to wie znacznie więcej kierowników - VTX staje się coraz bardziej popularny :DWłaśnie dlatego mam zapadnięte gały i sznurówki wiążę bez schylania się. :icon_mrgreen:Jego popularność trochę mnie martwi, bo za chwilę zza każdego rogu VTX będzie wyjeżdżał - i co wtedy? Na Rat Bike'a trzeba go będzie przerobić coby być oryginalnym. Cytuj Dyplomata - ktoś, kto potrafi powiedzieć ci "spier...aj", w taki sposób, że czujesz narastające podniecenie przed zbliżającą się podróżą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handelson Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Kurczę Bloodhound - a już myślałem, że to Twoja fota z powrotu ze zlotu VTX - tylko, że wtedy było za zimno na zwierzaki po drodze Cytuj Go ride... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dar1367 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Sprzęcior super i pewnie super się buja :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handelson Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Sprzęcior super i pewnie super się buja :crossy: Nie narzekam ;) Cytuj Go ride... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Miazga! Przepiękny VTX Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handelson Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Miazga! Przepiękny VTX To są zdjęcia zmarzniętego (-16 stopni), dopiero co przywiezionego do mnie VTXa. Teraz już wygląda inaczej (mam nadzieję, że lepiej). Jak tylko zrobię sobie przerwę w jeździe to wstawię jakieś nowe zdjęcia. Cytuj Go ride... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 To czekam na foty. Kurde jak mi się podoba sylwetka tego sprzętu :notworthy: A to malowanie i wersja oczywiście C(to skrót od custom, tak?)to świetne zestawienie Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Ale gnojik :oW ogole pieknie zrobione zdjecia i ta stylistyka brawo naprawde szacun :) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handelson Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Z - 750 - tak, C to Custom.Joey69 dzięki za dobre słowo Cytuj Go ride... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodhound Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 (edytowane) Handelson, ale Ci kurde maszynę obsłodzili - aż jej cylindry rozdęło pewnie do 2000 cc. :icon_mrgreen:Fakt, zdjęcia udane choć strzelane "z biodra", fajna gra świateł i barw, a sama maszyna ... - cóż, mamy podobny gust. :lalag: Edytowane 26 Maja 2011 przez Bloodhound Cytuj Dyplomata - ktoś, kto potrafi powiedzieć ci "spier...aj", w taki sposób, że czujesz narastające podniecenie przed zbliżającą się podróżą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi