krzywer Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 umawiamy sie gdzies wcześniej?Wbijaj 13:15 pod word na bemowo Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogonnek Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udało mi się jeszcze wyciągnąć kolege. odmośnie zbierania sie gdzieś ja sie umówiłem z nim na lukoilu na prymasa w strone zachodniego miedzy kasprzaka a zachodnim o 13.10. A dlatego tam bo PB95 4,97zł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Niestety Groniu obowiązki rodzinne pokrzyżowały mi Plany ....... niedługo się przekonasz jak to jest :D Całuski Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Nie udzielałem się w temacie obstawy, bo miało mnie nie być w ten weekend, ale w związku ze zmianą planów jak uda mi jeszcze zdążyć, to wpadnę - od razu pod USC. pozdr ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Gronia wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia :icon_exclaim: Bylym na pewno i odwdzieczyl sie ale niestety nie ma mnie w kraju, mam nadzieje ze jednak koledzy ni ezawiedli i stawili sie aby godnie Cie eskortowac :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Gronia wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia :icon_exclaim: Bylym na pewno i odwdzieczyl sie ale niestety nie ma mnie w kraju, mam nadzieje ze jednak koledzy ni ezawiedli i stawili sie aby godnie Cie eskortowac :flesje:Dali radę :bigrazz: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Stawili się stawili.Było głośno i miło. pozdrawiam ps. Gronia jako, że flaszki nie dostałem to znaczy, że razem coś wypijemy :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 i nad Zegrze wycieczka była:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 i nad Zegrze wycieczka była:)Nooo, helykoptrem polataly nad zegrzem ;) Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 i nad Zegrze wycieczka była:)I przez Nune do Modlina... ps. Gronia jako, że flaszki nie dostałem Nie dostałeś?To gdzie się chowałeś jak rozdawali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 On jeszcze nie dostal,a juz wypil ;) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Nie dostałeś?To gdzie się chowałeś jak rozdawali? Ojtam, ojtam. Podawałem dalej... ale nie ot chodzi :icon_razz: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Ja się załapałam na ostatnie 100 metrów (może nawet mniej), ale sercem byłam od samego początku!Peterek - na pępkowe się załapiesz może ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Kochani! Dziękuję serdecznie za wczorajszą eskortę!Było świetnie, goście zachwyceni :)Duże, fajne widowisko.Wypijcie moje zdrowie :P Ajrisz, kivi, miło, że na te ostatnie 100 metrów dołączyliście. Pięknie uzupełnialiście parking swymi jasno-niebieskimi motocyklami z pojemnymi bagażnikami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 koleżanko zapodaj jakieś foty i filmiki z obstawy jesteśmy ciekawi jak to wypadło :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi