Badger Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Gronka, przykro mi ale nie będę na obstawie z dwóch powodów:- mam armaturę- będę na zlocie, którego jestem organizatorem :( Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Gronka, przykro mi ale nie będę na obstawie (...)- mam armaturę (...)A to takie moto się nie liczy?? :unsure: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Jak nigdzie nie będę to będę. Może jeszcze kogoś z rybkowiczów namówię? :rolleyes:Tudzież i ja. W koncu też rybka :P Co prawda morda znana internetowo, ale zawsze mogę dojechać na swoim zacnym, czerwonym Maczku. :D Moze uda mi się dotrzeć :rolleyes: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Badżer, foch! Jeśli nie Ty, to kto przyjedzie pierdziawką z Kabat?:P Moi drodzy, jeśli stawicie się w takim składzie to super! :D Oby tylko wódki nie zabrakło :DBo Klod wróci niepocieszony... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Tudzież i ja. W koncu też rybka :P Co prawda morda znana internetowo, ale zawsze mogę dojechać na swoim zacnym, czerwonym Maczku. :D Moze uda mi się dotrzeć :rolleyes: ;)Jak będę to przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Jeśli ciopery też się liczą to ja się zaopiekuję flachą Kloda :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Zaopiekować się może ktoś kto pije a nie cieniuje :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Fakt, może nie mam takich zdolności co Ty bo nie od dziś wiadomo, że ilość absorbcji alko zależy w dużej mierze od masy ciała* :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 No właśnie Patyczku ..... więc dla Ciebie woda licheńska :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Dopiero ogarnęłam... To Ty kolego? -->http://www.zyciewars...-w-Markach.html ?? Współczuję! Klod a Ty będziesz virtualnie? Czy po flachę to się faktycznie pofatygujesz? :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 A tam Flaszka ....... będe, będe :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 To będzie widowisko ! :D haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Dopiero ogarnęłam... To Ty kolego? -->http://www.zyciewars...-w-Markach.html ?? Współczuję! Gronia niestety. Rok temu tak samo mialem 2 dni przed slubem MOC'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Gronia, Klod jak mówi że będzie to ................ mówi :icon_twisted: .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Fiu, fiu. To się dzieje... Postaram się być. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi