TOMEKSETA Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 witam panowie powoli w mojej secie chyba kończy się drugi bieg mówię tak bo dosyć ciężko wchodzi i podczas wymiany oleju znalazłem w nim jakieś opiłki :/. a teraz do rzeczy może mi ktoś powiedzieć gdzie mogę dostać tanio części do naprawy tego defektu. byłem u mechanika i powiedział mi za naprawę 1000zł :banghead: ;(a jak na razie to niestety ale nie mam tyle kasy. z góry dziękuję za odp :notworthy: . :D POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 A za rok matura z Polskiego... Mechanik zapewne powiedzial Ci koszt samej robocizny. Czesci znajdziesz na alledrogo. a jak na razie to niestety ale nie mam tyle kasy. Mozesz poszukac kogos kto Ci odda sprawne czesci i naprawi za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEKSETA Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 nie zrobić sam sobie zrobię ale części są drogie i pytam czy nie mam Cię do załatwienia taniej albo gdzie można taniej dostać. niestety ale na allegro nie znalazłem części do naprawy drugiego biegu , w sumie to do wymiany są dwie zębatki i myślałem czy nie dało by rady takich dorobić u tokarza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Jak znajdziesz takiego tokarza, ktory dorabia zebatki a potem jeszcze je obrabia cieplnie to daj mi znac, mam taki komplet do zrobienia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Zebatki sie skrawa, a nie toczy i nie jest to proste ;)Zazwyczaj latwiej skrzynie znalesc. http://www.youtube.com/watch?v=QvPNRsSM29s&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 witam panowie powoli w mojej secie chyba kończy się drugi bieg mówię tak bo dosyć ciężko wchodzi i podczas wymiany oleju znalazłem w nim jakieś opiłki :/. a teraz do rzeczy może mi ktoś powiedzieć gdzie mogę dostać tanio części do naprawy tego defektu. byłem u mechanika i powiedział mi za naprawę 1000zł :banghead: ;(a jak na razie to niestety ale nie mam tyle kasy. z góry dziękuję za odp :notworthy: . :D POZDRAWIAM. Jeśli w tym tysiaku zawarł cene części to jest to spoko cena, jak za rozebranie i złożenie silnika. A cena nowych trybów w yamasze nie jest jakaś porażająca, bo za tryby 3 biegu płaciłem bodajże 270 za oba. Było to jakoś 2 lata temu, ale sądzę że cena teraz nie wiele się różni i w 300 powinieneś się zmieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEKSETA Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 NOM cena za części i za robotę mechanik powiedział mi 1000zł. a nie zakładając nowego tematy mam pytanie . chce wymienić olej w lagach tylko za bardzo nie wiem ile go wlać może ktoś wie??;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 ściagnij sobie serwisówke i sprawddź > Serwisówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi