Marcyś78 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Kupię motocykl SHL (M04,M05,M11) z dokumentami do odrestaurowania.Gdyby ktoś coś wiedział to proszę o tel. 510714991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teliber Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Mam SHL m11 ale bez papierów jeżeli Cie interesuje to pisz na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Wejdź do działu "zabyki" na ostatnią stronę tematu "Nowy koń". Tam jest ziom Granat i ma jakąś SHL, nie wiem czy sprzeda i czy taką chcesz, ale zajrzeć możesz. :icon_mrgreen: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi