marcinktm Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 znalazłem dużo klejów proszę was o opinie pasta aluminiowa magnum stalmetalowy kit naprawczyklej 2 składnikowy temp cos do 300 stopniweicon-f loctitej-b stal na zimnoProszę was o szybkie odpowiedzi dekielek jest popękany ale myślę ze da się coś wykąbinowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teliber Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Kolega też miał taki problem i jak się pytał w sklepach to mówili, że najlepsze są te 2 składnikowe z dodatkiem aluminium.Jak chcesz to mogę dokładnie się dowiedzieć o nazwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinktm Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 (edytowane) ok byłbym wdzięcznyi jeszcze jaki lepiej zalac olej gęstszy czy zadaszy Edytowane 1 Maja 2011 przez marcinktm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibio Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 A nie lepiej to po prostu dać do pospawania?Masz pewność ze nie będzie ciekło,że klej sie nie odczepi i nie zatrzesz silnika niespodziewanie.Moje zdanie i rada,a zrobisz jak uważasz.Takie kleje w niektórych warunkach nie dają rady.Spaw to spaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Pospawać się tego nie da niestety, albo mało zakładów w ogóle będzie się chciało tego podjąć. Olej zalej 10w40 bo taki podaje serwsówka do tego KTM-a, marka nie ważna aby był przeznaczony do motocykli z mokrym sprzęgłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinktm Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Zdecyduje sie na jakiś klej i zaleje gestorzy olej Atutoweld (JB WELD) 2 składnikowy wart tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teliber Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Technicol Super Metal4 Pasta aluminiowa7704 dokładna nazwa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Zdecyduje sie na jakiś klej i zaleje gestorzy olej Atutoweld (JB WELD) 2 składnikowy wart tym Po jakiemu to napisałeś?? :blink: Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Zdecyduje sie na jakiś klej i zaleje gestorzy olej Atutoweld (JB WELD) 2 składnikowy wart tym Nie wiem czy rozumiesz ,ale jak zalejesz gesztrzy olej to nie pisz ze masz problemy ze sprzegłam czy inne . A czy zalejesz odpowiedni olej czy gęstszy to jak ma ciec to i tak będzie, więc zmiana nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 ja zawsze używałem w takich przypadkach poxiliny, staram się przy sobie zawsze mieć trochę na wszelki wypadek. Sprawdza się doskonale. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinktm Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 (edytowane) olej mam kupiony Castrol 10w40mechanik powiedział ze ta poxilina się nie nadaje co myślicie aby tym zakleić Metal4 Pasta aluminiowa7704telibel ten twój kumpel tez miał popękany dekielek Edytowane 3 Maja 2011 przez marcinktm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teliber Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 olej mam kupiony Castrol 10w40mechanik powiedział ze ta poxilina się nie nadaje co myślicie aby tym zakleić Metal4 Pasta aluminiowa7704telibel ten twój kumpel tez miał popękany dekielek Tak, też miał popękany dekielek i narazie nic się nie dzieje. ,,Klej" spełnia swoją funkcję :)P.SMój nick to Teliber :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi