kaprawiec Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Witam,jak odróżnić wersję amerykańską yamahy virago 535? Chodzi mi o to aby nie kupić motocykla z atrapą zbiornika paliwa. proszę link: http://moto.allegro.pl/yamaha-virago-535-zadbana-warto-i1581477419.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Witam,jak odróżnić wersję amerykańską yamahy virago 535? Chodzi mi o to aby nie kupić motocykla z atrapą zbiornika paliwa. proszę link: http://moto.allegro....1581477419.html licznik w milach, w reflektorze brak żarówki postojowego światła, kierunkowskazy przednie zasilane 3 kablami itd. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 ...ale wersja na stany nie ma nic wspólnego z brakiem "baku". jeden zbiornik 8,5l pod siodłem, bez górnego, był w modelach z pierwszych 2 czy 3 lat produkcji (bodajże do 90). potem były dwajsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaprawiec Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 ...ale wersja na stany nie ma nic wspólnego z brakiem "baku". jeden zbiornik 8,5l pod siodłem, bez górnego, był w modelach z pierwszych 2 czy 3 lat produkcji (bodajże do 90). potem były dwajsz chodziło mi o atrapę głównego zbiornika paliwa. Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi