mlodygti16 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Mam problem.srad 750 nie chodzi na wszystkie garczki wali ogniem z tlumnika .co moze byc tego przyczyna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Mam problem.srad 750 nie chodzi na wszystkie garczki wali ogniem z tlumnika .co moze byc tego przyczyna . fscząsające- a wcześniej chodził?To się stało nagle jak odkręciłeś do odcinki? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodygti16 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Mam problem.srad 750 nie chodzi na wszystkie garczki wali ogniem z tlumnika .co moze byc tego przyczyna . fscząsające- a wcześniej chodził?To się stało nagle jak odkręciłeś do odcinki?Chodzil myslalem ze to swiece ale sa ok tylko w filtrze powietrza jest benzyna .na to wychodzi ze nie dostaje sie paliwo do cylindrow Niech ktos doradz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Mam problem.srad 750 nie chodzi na wszystkie garczki wali ogniem z tlumnika .co moze byc tego przyczyna . fscząsające- a wcześniej chodził?To się stało nagle jak odkręciłeś do odcinki?Chodzil myslalem ze to swiece ale sa ok tylko w filtrze powietrza jest benzyna .na to wychodzi ze nie dostaje sie paliwo do cylindrow Niech ktos doradz? Przepuszczajace zaworki iglicowe. Sprawdz tez czy w oleju nie ma benzyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Mam problem.srad 750 nie chodzi na wszystkie garczki wali ogniem z tlumnika .co moze byc tego przyczyna . fscząsające- a wcześniej chodził?To się stało nagle jak odkręciłeś do odcinki?Chodzil myslalem ze to swiece ale sa ok tylko w filtrze powietrza jest benzyna .na to wychodzi ze nie dostaje sie paliwo do cylindrow Niech ktos doradz? a skąd wiesz że są OK te świece? sprawdzałeś organoleptycznie czy wkręciłeś nowe? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodygti16 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Swiece sa wporzadku wkrecalem drugie w oleju nie ma benzyny Nie rowno chodzi .stal cala zime nie odpalany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Swiece sa wporzadku wkrecalem drugie w oleju nie ma benzyny To teraz wypada sprawdzić dokładnie luzy zaworowe a potem kompresję w cylindrach Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodygti16 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Nic jutro do magika jedzie niech on sie glowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubon Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Mam podobny problem.00' na wtrysku. kicha prycha tak poniżej 40 stopni.i na wolnych nie chce równo chodzić. Czy to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubon Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 ponawiam swoje pytanie? Czy ktoś jeszcze ma GSX-Ra?może jest w stanie powiedzieć czy jego sprzęt też pływa na wolnych obrotach kiedy stoi na luzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubon Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 i niestety. wymieniłem świece-były strasznie okopcone i pordzewiałe. rozebrałem wtryski-ładnie rozpylają, ale dawka paliwa zbyt duża-aż filtr powietrza moczy. Nie ma ktoś może części układu paliwowego z rozbitego GiXa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodygti16 Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 ponawiam swoje pytanie? Czy ktoś jeszcze ma GSX-Ra?może jest w stanie powiedzieć czy jego sprzęt też pływa na wolnych obrotach kiedy stoi na luzie w moim sprzecie byly do wymiany zaworki iglicowe i 5plytek na zaworach.dlatego nie chodzil na wszystkie cylindry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubon Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 5 czyli 3 były ok?? a przyczyna? spiekły się od normalnego użytku?? a nie palił Ci więcej niż powinien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi