Piteros1 Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 (edytowane) aha to dam koledze ktory sie na tym zna, a sobie pozostawie wymienianie olejow,plynow i filtrow.... wogole to ta uszczelka/glowica moze byc powodem tego ze motor strasznie sie grzeje ?? Edytowane 11 Maja 2011 przez Piteros1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrMSC Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 (edytowane) Żeby nie zakładać nowego tematu zapytam. Ile ma koni Yamaha YZ400,YZ426,YZ450,WR400,WR426,WR450,XT600?? Edytowane 13 Maja 2011 przez PiotrMSC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Żeby nie zakładać nowego tematu zapytam. Ile ma koni Yamaha YZ400,YZ426,YZ450,WR400,WR426,WR450?? Tak cięzko wpisać w googlach np yz 400f dane techniczne albo wr450f dane techniczne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrMSC Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 A ciężko jest odpowiedzieć? Po to jest forum by pisać i pytać i wymieniać się informacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Nawet nie raczyłeś przejżeć tego temu, sam wcześniej podawałem moc wr 400 i 426. Troche wysiłku a nie wszystko podane na tacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 co to za zasmiecianie mojego tematu :P no wkoncu sie umowilem z mechanikiem, koles wczesniej robil mi tez tdr ktorej nikt nie mogl uruchomic, zobaczymy co bedzie tym razem za ok tydzien gdzies mu zawioze, bo narazie ma zawalony garaz innymi moto w tym tez WR :P pozniej zdam relacje co i jak, czy naprawiam czy juz na zlomie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrMSC Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Dobra niech wam będzie poszukam sam. Aby się spytam, jak z Hondy CB500S siąde na WR400 to będe miał ostre prostowanie rąk? Bede sponiewierany? Jazda będzie w terenie reakracjyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 czy skrzynia od wr 426 02r bedzie pasowala do mojej wr 400 98r ? kumpel ma ale tez nie ma wszystkich biegow i jak by pasowala to moze akurat tryby bym sobie przelozyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 czy to jest orginalny wydech od wr ??http://imageshack.us/photo/my-images/703/zdjcie0462q.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/825/zdjcie0463r.jpg/udalo mi sie odpalic wkoncu z kopa moto ale tylko jak byl cieply Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 nie Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 jak jest uklad chlodzenia zapowietrzony to jakie sa objawy i jak go odpowietrzyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 W yamasze układ sam się odpowietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 a w wr 98rok byly zbiorniczki wyrownawcze bo tam u mnie z tylu przy blotniku nie ma panowie oplaca sie taka skrzynie wziac za 460 zl tam jeden tryb widac jest lizniety, przypominam ze mi najbardziej zalezy na trybie 5 bieguzdjeciahttp://imageshack.us/g/861/dsc07650y.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 mam maly problem nie moge odpalic z kopa wr-y jedyne dzisiejsze efekty to strzaly z rury ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Filtr czysty ? Zawory posiadają odpowiednie luzy ? świeca ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi