sams0n Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Najwidoczniej mieliśmy poprzestawiane zegarki :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paca Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 ma ktoś jakieś foty z mikołajów ? czas tak zapier**nicza, że nie miałem kiedy nawet o tym pomyśleć. szatan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 były wrzucane, popatrz na sw bikers. ja siebie odnalazłem, trza do matiego napisać on coś pstrykał pod maria magdaleną. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
39gge Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Witam. Przed nami dwa dni wspaniałej, słonecznej pogody, a ja nie mogę znaleźć tematu "Polatamy?", tak być nie może, dlatego zakładam nowy. Gdzie dzisiaj latacie, a gdzie jutro? Cytuj Motocykliści Wrocław Odzież wędkarska - Strongfish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fokus Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 może się uda zorganizować jakąś przejażdżkę? są chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonsz Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 kto jezdzi na bialo niebieskim suzi przyznac sie :P widziany w okolicach legnicka robotnicza tgg :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemniak Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Siemanko siedzę od jakiś czas we Wrocławiu, niedawno ściągnąłem swój motocykl, kawasaki 636 ktoś chętny na latanie w weekendy więcej osób zawsze raźniej szykuje się żeby polecieć w niedziele do bielawy, Jak ktoś chętny dawac znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hojnorek Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 na latanie umawiamy się na http://www.facebook.com/#!/groups/197042503717653/ lub http://www.motomaniacy.org/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smyk Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Witam, tak jak w temacie. Jestem swieżym motocyklistą, szukam osób chętnych do wspólnych przelotów za miasto (i nie tylko) w wolnych chwilach. Dłuższe wypady wchodzą w grę tylko w weekendy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/152582-polatamy/ - zapraszamy :) Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek80 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Witam! na forum jestem nowy ale pytanie mam stare: lata ktoś gdzieś, dziś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmer Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Latałem 1-szego i nie wiem czy będę miał czas polatać w ogóle na razie doliczając do tego pogodę, no i mało kasy na benzynę. Natomiast wiem, że chyba latać samemu mi zostaje, bo mój czeski "ścigacz" chyba nie daje rady. Natomiast chętnie o tym napiszę, że widuję we Wrocławiu niekoniecznie na motocyklu kogoś kto chyba ma nierówno w głowie. A przynajmniej wczoraj kiedy stałem na skrzyżowaniu na bardzkiej, po tym jak zalałem do zbiornika paliwo to kolega obok chyba lubi brawurę. Rozumiem przeciskanie się między wozami, szybszą jazdę, ale wyprzedanie wozu przez wysepkę dla pieszych na gaju to chyba już coś jest nie tak. Pomijam nagłe zmiany pasa... Zazdrościć nie będę, ale trochę rozwagi panowie. Życie jest tylko jedno. Przy okazji, wpada ktoś na oldtimerbazar 17-ego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 (edytowane) Żyjecie?? Siemka:) Jestem nowy w tym regionie. :) Mieszkam od dawna we wro, ale dopiero teraz mam mieszkanie z garażem i mogę sprowadzić moto:) pogoda niebardzo, ale może jakieś integracyjne piwko?? Hajmer : ja pewnie pójde na motobazar wiec jak coś to możemy się zgadać:) Edytowane 10 Listopada 2013 przez Vivaldi_V1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek90 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Siema Panowie, jak tam nowy sezon? Polatane? ;) Cytuj Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertold Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Aura trochę dziś nie sprzyja :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi